Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Lead Client & Business Development vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Lead Client & Business Development

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Lead Client & Business Development - Amsterdam

Bij Mediahuis brengen we mensen en verhalen samen. Als uitgever geloven we onvoorwaardelijk in onafhankelijke, kwalitatieve journalistiek. En dat voor iedereen. We vinden het van groot belang om voor alle leeftijdsgroepen aantrekkelijke journalistiek te maken, maar zien ook dat de nieuwe generatie in steeds mindere mate in aanraking komt met journalistiek van gevestigde titels. In het bereiken van Gen Z met kwaliteitsjournalistiek start Mediahuis daarom een project waarmee we de digitale nieuwservaring grondig hopen te transformeren. Om met een schone lij aan deze uitdaging te beginnen, is dit najaar C.tru opgericht. Voor dit gloednieuwe team zijn we op zoek naar een lead Client & Business Development.

Dit ga je doen.

Goed, C.Tru staat dus in de startblokken om de digitale nieuwservaring grondig te transformeren. En daar hebben we sterke mensen voor nodig. We geloven sterk dat journalistiek toegankelijk moet zijn voor iedereen, ook zonder dikke portemonnee. Bijgevolg gaan we op zoek naar een Business Development rockstar, jij bent de architect achter onze duurzame B2B omzet stroom. Je rol gaat echter een stukje verder dan het traditionele cold calling en sales pitch. We zoeken iemand met de ambitie om samen met ons het journalistieke (en media) landschap te innoveren. Hiermee maak je het mogelijk onze ambitieuze doelen te realizeren; 'Gen Z informeren, zodat ze zelfverzekerd een geïnformeerd gesprek kunnen hebben over de samenleving waarin zij leven'.

Waaruit bestaat je takenpakket nu concreet:

  • Je bouwt en onderhoud sterke relaties aan met mogelijke adverteerders en partners in lijn met onze visie.
  • Je werkt nauw samen met het redactionele en design team om innovatie advertentie formats te ontwikkelen die neuw passen bij onze doelgroep
  • Je bent de drijvende kracht achter de groei van onze B2B omzetstroom door het sluiten van partnerships en te focussen op de waardecreatie voor adverteerders via onze platformen
  • Je houdt vinger aan de pols omtrent trends in de industrie

 

Dit neem je mee

Met jou als lead Client & Business development halen we echt wat in huis. Onuitputtelijke energie en iemand die Gen Z echt snapt. Een cheesy zin als "je voelt de vibe" voelt hier wel op zijn plek. Jouw netwerk en zakelijk inzicht om nieuwe kansen te ontdekken en te benutten is groot net als jou verantwoordelijkheidsgevoel voor het bedenken en sturen van innovatieve strategeën en initiatieven die onze missie mogelijk maakt. Je gelooft daarnaast, net als wij, in de absolute meerwaarde van onafhankelijke journalistiek en hebt ook heel heldere ideeën over hoe deze grondig vernieuwd kunnen worden, passend voor de toekomst. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen is een must net als een onstilbare stop om te slagen.

Dit hebben we voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft. 

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3200 en maximaal €5400 waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt krijg je daarnaast natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,23 of een NS Business Card.

Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

Lees ook:

Audiohuis lanceert podcastreeks Vroeger vs Nu met comedian Fleur Overgaag

29-02-2024 | 17:53:00
Op maandag 4 maart lanceren Audiohuis en Fleur Overgaag de podcastserie Vroeger vs Nu met Fleur Overgaag. Daarin neemt Fleur Overgaag luistereaars samen met haar gasten mee op een tijdreis in de wereld van opgroeien

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 11:52:00
Mediahuis is per direct op zoek naar:Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Development Manager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar: Business Development Manager Wayne Parker Kent

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Concepter & Designer

28-02-2024 | 10:12:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Concepter & Designer-Fulltime/Parttime

Joris van Lierop directeur VINEX

20-02-2024 | 10:35:00
Carla der Kinderen (RTL Nederland/Ad Alliance) neemt de voorzittersrol over van Rien van Beemen (Mediahuis Nederland)

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.