[Vacatures] Mediahuis zoekt een Learning & Development Coördinator

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Learning & Development Coördinator

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Learning & Development Coördinator -Parttime/fulltime

Innoveren betekent voortdurend blijven leren. We hechten bij Mediahuis dan ook veel waarde aan trainingen en opleidingen en het continu blijven ontwikkelen van onze mensen. Dit vergt tijd en aandacht en laat dat nu het moment zijn waar jij om de hoek komt kijken. Als Learning & Development Coördinator speel je een cruciale rol in het praktisch organiseren van deze groeimogelijkheden. Klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze talenten? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee! 

Dit ga je doen

Als onze Learning & development coördinator ben je de drijvende kracht achter onze Mediahuis Academy. Je organiseert trainingen, bedenkt interessante onderwerpen voor onze lunch & learns en verzorgt alle communicatie rondom deze trainingen of opleidingen. Kortom, het hele organiseren van a- tot z. Je werkt daarin nauw samen met trainers en aanbieders maar ook met onze eigen collega’s; ‘wat zijn de vaardigheden van morgen’ en ‘hoe zorgen we dat collega’s zichzelf constant blijven ontwikkelen’? Aan jou de taak om het aanbod van Mediahuis Academy hierop aan te laten sluiten.   

Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met onze L&D expert Josien Westdorp. Samen dragen jullie bij aan het creëren van een cultuur van voortdurend leren en groeien op basis van skills, bedrijfsdoelen en persoonlijke ontwikkeling. In deze rol maak je deel uit van het HR-team van Mediahuis Nederland dat bestaat uit mobiliteit, onze HR Businesspartners, de personeelsadministratie en onze HR-experts.  

Dit neem je mee

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die net zo gepassioneerd zijn over ontwikkeling als dat wij dat zijn, een Growth Mindset is waar wij naar opzoek zijn. We vinden het belangrijk dat je naast sterke communicatie skills ook bewezen organisatorische vaardigheden bezit waarmee je in staat bent trainingen effectief te plannen en uit te voeren, rekening houdend met de behoeften van diverse teams binnen Mediahuis. Je hebt oog voor details en bent een creatieveling die zowel met woorden als beelden het Mediahuis Academy aanbod onder de aandacht weet te brengen.  

Dit hebben we voor jour in huis

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2500 - €3300 op basis van een 36-urige werkweek, waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,23 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Ook jij krijgt als onze nieuwe collega onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.   

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Metro bestaat 25 jaar en lanceert tagline: Waar verhalen nieuws maken

17-06-2024 | 10:29:00
Metro viert het 25-jarig bestaan met (jubileum)verhalen, winacties én de lancering van de tagline: Waar verhalen nieuws maken ’.

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.