Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Manager Klantenservice

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Manager Klantenservice

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Manager Klantenservice

Om onze klanten een optimale service en ervaring te bieden hebben we sinds jaar en dag onze klantenservice onder ons eigen dak zitten. Het is een plek waarin we voortdurend klantgericht denken en handelen waarbij we ons constant te vraag stellen of onze proposities en beslissingen bijdragen aan de duurzame relatie relaties die wij met al onze klanten willen opbouwen. Daarbij zoeken we ook constant naar nieuw talent om ons mee te versterken, zoals nu. Onze deuren staan momenteel namelijk wagenwijd open voor een Manager Klantenservice.

Wat ga je doen als Manager Klantenservice

Als manager Klantenservice weet jij samen met de 11 teamleiders en het WFM team een inspirerende omgeving te creëren die iedereen uitdaagt om de beste versie van zichzelf te worden. Je creëert overzicht, duidelijkheid en weet tijdig en doeltreffend in te spelen op alle interne en externe ontwikkelingen.

Vanuit jouw ervaring weet je hoe het is om daadkrachtig te werken en ben je gewend om keuzes te maken in periodes van grote drukte en situaties waarin belangen van elkaar verschillen. Je anticipeert, signaleert en implementeert verbeteringen en borgt onze commerciële belangen. Je bent niet alleen het aanspreekpunt en de sparringpartner op het gebied van klantcontact en klantimpact binnen Mediahuis Nederland maar zoekt ook verbinding met collega’s van andere Mediahuis Entiteiten. Samen met het klantenservice team van ongeveer 160 medewerkers waarborg jij onze commerciële belangen met een succesvolle uitvoering van onze klantbehoudstrategie.

Wat wij in huis willen halen

Is een inspirerende manager die werkt vanuit verbinding en betrokkenheid. Wij denken dat een bewezen trackrecord op het vlak van operational excellence en succes met commerciële doelstellingen van een klantcontact center en dus ervaring in een soortgelijke functie je gaat helpen succesvol te zijn in deze rol.

Aanvullend laat jij je het beste omschrijven als een coachende leider die verbindt. Je hebt een groot empathisch vermogen en geeft de collega’s een goed inkijkje in een wereld waarbij je klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid balanceert met het bedrijfsbelang.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3.809,95 en maximaal € 5.693,12 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief