Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Marketing Insights Consultant vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Marketing Insights Consultant

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Marketing Insights Consultant

De wereld is online en data is het digitale goud. Elke dag wordt er ontzettend veel data geproduceerd. In combinatie met advertising, kan die die data van essentiële waarde zijn in het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment met het juiste product. Slimme services waarop mensen en onze klanten echt zitten te wachten. Waarmee we echt in gesprek blijven. Dat vereist slimme uitleestechnieken, slimme services en een Marketing Insights Consultant. Laten we met jou in huis straks alles samen komen? Kom binnen! 

Wat ga je doen als Marketing Insights Consultant

Als onze Marketing Insights Consultant kijk jij via een commerciële blik naar onze data. En dat is hard nodig want de mediawereld digitaliseert razendsnel en als Mediahuis spelen we graag in de voorhoede van deze evolutie. Als onderdeel van het team Data & Reporting ben jij de schakel tussen sales en data. Jij denkt mee met sales over wat Mediahuis bijzonder maakt en wat ons onderscheidt. Jij gaat (pro-)actief op zoek naar de kansen voor adverteerders en (media)bureaus. Dat doe je o.a. door de juiste data te ontsluiten uit interne- en externe bronnen en deze aan de hand van grondige analyses om te zetten in concrete inzichten, denkrichtingen en proposities. Daarnaast ben je een sparringpartner als het gaat om commerciële inzichten voor het management, sales en onze overige stakeholders.

Wat wij in huis willen halen 

Hoewel we niet op zoek zijn naar een pure data-expert gaan we wel graag het gesprek aan met kandidaten die al een goede kennis van o.a. tracking, dataplatforms, data analyse en rapportages in huis hebben. Pionieren zit in je DNA en mede dankzij jouw minimaal 2 jaar ervaring in de media ben je goed op de hoogte van het digitale advertentiesysteem. Nieuwe ontwikkelingen maken je nieuwsgierig en door jouw proactieve houding en open mindset loop je net als wij voorop in de digitale revolutie. Daarnaast heb jij een commerciële insteek en weet jij aan de hand van data Mediahuis op de kaart te zetten.

Dit hebben wij voor jou in huis  

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.809,- tot ongeveer €5.000,- op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop en iPhone. Voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.  

Mediahuis: één met de samenleving 

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen en we nodigen je uit om jezelf te zijn. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

Lees ook:

Radionieuws: Sublime wijzigt, Kink 90s vervangt K-Rock en meer wijzigingen bij Mediahuis Radio

01-12-2023 | 12:26:00
Het alternatieve radiostation Kink is gestart met het themastation Kink 90s waar alternatieve muziek uit de jaren ’90 te horen is via DAB+ en internet. De radiozender vervangt de radiozender K-Rock die met non-stop classic rockmuziek op 29 maart 2022 van start ging op DAB+ en internet

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Mediahuis en Bever lanceren gerecyclede online campagne: ReUsed

27-11-2023 | 14:07:00
MHX, de creatieve studio van Mediahuis, heeft in opdracht van Bever de eerste hergebruikte online campagne van Nederland bedacht en gemaakt

Prijzen voor Dumpert en Metro bij Website van het Jaar-verkiezing

24-11-2023 | 17:48:28
De websites Dumpert en Metro hebben meerdere prijzen gewonnen tijdens de Website van het Jaar Award Night 2023. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners

23-11-2023 | 08:28:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Redacteur Manners

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.