Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Medewerker Inside Sales vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Medewerker Inside Sales

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Medewerker Inside Sales -Fulltime

Ben jij de commerciële doorzetter met enige ervaring die telefonisch bestaande en nieuwe klanten kan adviseren over onze vele advertentieproducten en hen het perfecte aanbod kan voorleggen? Het salesteam van Mediahuis Limburg is op zoek naar een medewerker Inside Sales.

Dit ga je doen

Van onze ambitie maken we geen geheim bij Mediahuis Limburg: onze leidende commerciële positie verder uitbouwen in Limburg. Met ons vlaggenschip De Limburger en weekkrant VIA bereiken we honderdduizenden lezers, elke dag opnieuw. Andere merken van Mediahuis Limburg zijn Ondernemen in Limburg, Limburgvac, Voilà en UitTipsLimburg.

Als medewerker Inside Sales ga je aan de hand van een marketingkalender en bellijsten gericht aan de slag met het benaderen van klanten en het uitbouwen van bestaande relaties voor met name onze merken De Limburger en VIA. Je adviseert hen hoe zij optimaal kunnen profiteren van onze commerciële producten en maakt daarbij gebruikt van verschillende digitale tools.

Je hebt drie kerntaken: het benaderen van klanten met een passend productvoorstel (70 procent van je tijd), het beheren en verwerken van klantgegevens (20 procent) en het optimaliseren van onze dienstverlening (10 procent). Met als resultaat een hoge score als het gaat om verkoop en klanttevredenheid.

Dit neem je mee

Je vindt het leuk om in teamverband te werken en veel telefonisch contact te hebben met onze klanten. Je hebt ook al de nodige ervaring opgedaan in je vorige baan en haalt energie uit telefonisch adviseren en verkopen. Je hebt een prettige stem (met een glimlach), beheerst goed de Nederlandse taal en hebt veel doorzettingsvermogen. Je commerciële talenten en servicegerichtheid doen de rest.

Dit hebben we voor jour in huis

Binnen de afdeling Sales van Mediahuis Limburg maak je deel uit van het regio-salesteam. Het regioteam kent negen verkopers (in buiten- en binnendienst) en bedient zijn klanten met het volledige portfolio, met focus op de producten van De Limburger en VIA.

Een baan bij een toonaangevend mediabedrijf, met veel uitdagingen als verkoper en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je kunt parttime werken van 2,5 tot 4 dag(en) per week (20 – 32 uur). We bieden je een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring (€ 2.850 – € 3.500 op basis van 36 uur). Daar bovenop ontvang je een eindejaarsuitkering van 5 procent en krijg je een persoonlijk keuzebudget van 12 procent. Een goede pensioenregeling en een eigen opleidingsbudget maken het arbeidsvoorwaardenpakket compleet. Tenslotte hebben we een mooi kantoor in Maastricht en faciliteren we thuiswerken. Jouw teamlead zal uiteraard zorgen voor een prettige on-boarding in je nieuwe werkomgeving.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur

04-04-2024 | 09:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur -Parttime

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief