[Vacatures] Mediahuis zoekt een  Medior/Senior .Net developer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Medior/Senior .Net developer

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Medior/Senior .Net developer -Fulltime

Wij zijn Mediahuis, een Europese mediagroep. Onafhankelijke nieuwsmerken en betrouwbare journalistiek vormen het hart van onze organisatie. En dat binnen een medialandschap dat razendsnel aan het digitaliseren is. Digitalisering die nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt maar wat ons ook voor enorme uitdagingen stelt. Omdat wij graag in de voorhoede meelopen hebben wij plek waar we onze krachtige technologieën bundelen en waarmee wij onze digitale transformatie succesvol kunnen versnellen. Doen we dat ook met jou als onze nieuwe Medior/Senior .Net developer?

Dit ga je doen

Als Medior/Senior .Net developer vorm je samen met 9 andere collega's het team dat zich gaat bezighouden met onze abonnementssystemen. Jouw team onderhoudt, verbetert en implementeert nieuwe functies die ervoor zorgen dat gebruikers abonnementen bij ons kunnen afsluiten. Jouw sterke analytische vaardigheden zijn essentieel, deze stellen je in staat om uitdagingen te identificeren, in oplossingen te denken en af te stemmen met onze business partners, collega's en eventueel externe partijen. Je bewaakt en werkt aan de kwaliteit van de applicaties en de onderliggende processen door gestructureerd en methodisch te werk te gaan in .Net. Wij werken volgens het Scrum framework en gebruiken tools als Jira en Confluence voor planning, user story en backlog management.

Je komt te werken binnen onze internationale technology and Product Studio. Een plek waar we elke dag werken aan krachtige IT-systemen en de digitalisering van onze (nieuws)merken. We hebben meer dan 400 medewerkers, van business analisten, ontwerpers, software testers, data scientists, developers, system engineers, functionele applicatie beheerders, architecten, project managers en agile coaches. We bieden flexibele werktijden, inspirerende werkplekken, de mogelijkheid om thuis te werken en een informele sfeer. Je mag zelfs de CEO bij zijn voornaam noemen, gewoon Peter.

Dit neem je mee

In onze zoektocht naar de sleutels tot succes versterken wij ons voor deze functie graag met iemand die al enkele jaren ervaring en kennis heeft op gedaan als het gaat om het bouwen van microservices in .NET Core en API-ontwikkeling. Je hebt een agile, open mindset, communiceert transparant en gelooft in het positieve effect van samenwerking. Je durft initiatief te nemen en stelt kwaliteit op de eerste plek. Je hebt affiniteit met bedrijfsprocessen. Je affiniteit met bedrijfsprocessen is overduidelijk aanwezig en je komt maximaal tot je recht op het moment dat taken op het vlak van support, analyse, configuratie en testing door elkaar lopen. Je hebt kennis van build en deployment pipelines, bij voorkeur Gitlab of Github. Daarnaast ben je bekend met Cloud infrastructuur, bij voorkeur Azure. Verder heb je ervaring met Docker en Kubernetes en relationele databases, bij voorkeur SQL Server. Kennis van messages queues in RabbitMQ/CloudAMQP is een pré. Andere programmeertalen zoals Javascript zien wij als een pré. We verwachten dat je vloeiend Engels spreekt (mondeling en schriftelijk). Kortom, iemand die minstens 5 jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie.

Dit hebben we voor jour in huis

Naast een bruto maandsalaris dat ligt €3854 - €5679  op basis van een fulltime werkweek, waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,23 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Interesse? Solliciteer hier. 

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Metro bestaat 25 jaar en lanceert tagline: Waar verhalen nieuws maken

17-06-2024 | 10:29:00
Metro viert het 25-jarig bestaan met (jubileum)verhalen, winacties én de lancering van de tagline: Waar verhalen nieuws maken ’.

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.