Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Onderzoeksjournalist DFT vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Onderzoeksjournalist DFT

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Onderzoeksjournalist DFT

De Financiële Telegraaf (DFT), het financiële nieuwsplatform voor ondernemers, beleggers en consumenten. Vandaag de dag een redactie van zo’n 20 mensen, bestaande uit ervaren journalisten en experts op het gebied van economie en financiën. Met een sterke focus op het bieden van toegankelijke en relevante informatie met als doel om haar lezers te informeren en te helpen om de complexe financiële economische vraagstukken te begrijpen. Altijd helder, duidelijk en doelgericht. En nu met plek voor een verslaggever. Ben jij klaar voor het grote publiek. Dit keer openen wij graag onze deuren voor een ervaren onderzoeksjournalist..

Dit ga je doen

Als onze nieuwe onderzoeksjournalist word je onderdeel van een pas gevormde onderzoeksgroep. Door jouw ervaring kun jij aantoonbare resultaten in de vorm van geslaagde onderzoeksprojecten overleggen en zal je belangrijke onderwerpen uitdiepen en uitwerken tot onderscheidende producties voor de krant en website. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een onderzoek naar financiële fraude.  Je maakt verhalen in samenwerking met de collega’s van de onderzoeksgroep, maar ook met andere verslaggevers op de financiële redactie.

Dit neem je mee

Je bent een onderzoeksjournalist die in staat is om grote hoeveelheden informatie samen te vatten in heldere verhalen. Je bent goed thuis in de Wet open overheid (Woo), bent niet vies van secuur agendabeheer waardoor je grip houdt op de vaak langlopende onderzoeksprojecten. Je haalt voldoening uit het maken van grotere verhalen en het samen werken met portefeuillehouders. Je bent in staat om snel te schakelen, maar hebt ook de langere adem om financiële misstanden tot op de bodem uit te zoeken. Je ambitie is De Financiële Telegraaf ook toonaangevend maken op het gebied van onderzoeksjournalistiek.

Dit hebben we voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.  

Naast een salaris conform schaal 7 (€ 3444,94- €5387,83) van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,23 of een NS Business Card.

Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Interesse? Solliciteer hier.

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HR-scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:00
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief