[Vacatures] Mediahuis zoekt een Online Lifestyle Journalist

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Online Lifestyle Journalist

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Online Lifestyle Journalist

Heb jij een neus voor consumenten- en lifestylenieuws? Volg je alles op het gebied van wonen, culinair, reizen, mobiliteit en vrije tijd? Weet je als echte nieuwsjunk het nieuws feilloos te vertalen naar lifestyleberichten? Dan zoeken wij jou!

De redactie VRIJ is hét lifestyleplatform van De Telegraaf. Wij maken dagelijks content over alles wat met lifestyle te maken heeft en publiceren dit op Telegraaf.nl en in de zaterdagbijlage VRIJ van De Telegraaf. Jij gaat je als journalist bezighouden met het schrijven van artikelen over uiteenlopende onderwerpen die het leven leuker en makkelijker maken. Ook weet je de nieuwste lifehacks te combineren met actueel nieuws. En toont hierbij veel eigen initiatief. Lijkt dit jou iets? Dan is dit je kans! Wij openen graag onze deuren voor een Online Lifestyle Journalist.

Wat ga je doen als Online Lifestyle Journalist?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van online artikelen over alles wat te maken heeft met lifestyle. Zo schrijf je over hoe je het meeste uit je all-inclusive vakantie haalt, je geld kunt besparen in de supermarkt of hoe je je kunt weren tegen de volgende griepgolf of muggenplaag. Ook volg je de laatste trends op het gebied van gezondheid op de voet. Doordat je een passie hebt voor lifestyle en zelfstandig te werk gaat, weet jij de beste artikelen te maken voor onze lezers.

Wat wij in huis willen halen

Werken bij Mediahuis betekent in de eerste plaats dat jij je herkent in onze kernwaarden: samenwerken, innovatief, klantgericht en integer. Wij gaan daarnaast graag in gesprek met kandidaten die minimaal 2 jaar ervaring hebben binnen een rol als online redacteur. Natuurlijk kun je goed schrijven, ben je stressbestendig en toon je initiatief. Je expertise ligt bij online schrijven en je weet een goede SEO-tekst en kop zo uit jouw mouw te schudden. Daarnaast is ervaring met social media een pré. 

Dit hebben wij voor jou in huis  

Naast een bruto maandsalaris, dat ligt tussen €3.033,- tot ongeveer €5.300,- op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren, daaronder zijn een laptop en iPhone inbegrepen. Voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding, waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.  

Mediahuis: één met de samenleving 

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich, net als onze autonome en cross mediale merken, kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. Wij zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Wij willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen en wij nodigen je uit om jezelf te zijn. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

10-05-2024 | 09:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Corporate Recruiter -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech & Video-redacteur WANT

10-05-2024 | 09:24:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Tech & Video-redacteur -Parttime, WANT

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.