Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Online Marketeer vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Online Marketeer

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Online Marketeer

Zes dagen in de week valt de krant bij honderdduizenden abonnees in de brievenbus. De bezorgers zijn een van de belangrijkste schakels in deze keten. Vind jij het leuk om je dagelijks bezig te houden met het bedenken en opzetten van wervingscampagnes voor het aantrekken van deze bezorgers? Dan is deze functie iets voor jou! Voor Mediahuis Distributie zijn wij op zoek naar een Online Marketeer.

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, analyseren en optimaliseren van onlinecampagnes. Je creëert boeiende content en werkt met tools zoals Google Ads, Facebook, Instagram en TikTok. Maar daarnaast houdt jij je samen met het team bezig met het bedenken van nieuwe creatieve ideeën, zowel online campagnes als offline ideeën. Door middel van pilots zul je deze ideeën testen en optimaliseren.

Wat wij in huis willen halen

Je beschikt over een proactieve houding en goed ontwikkelde communicatie skills. Je zit vol met creatieve ideeën en voert deze graag uit in teamverband. Je wil als marketeer echt in contact staan met al je collega’s en kijkt daarvoor ook regelmatig over de schutting van de marketingafdeling. Ervaring binnen de marketing en met het uitzetten van campagnes is een pré.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen €2.785 en maximaal €3.732 afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (+316 41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

Lees ook:

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Mediahuis en Bever lanceren gerecyclede online campagne: ReUsed

27-11-2023 | 14:07:00
MHX, de creatieve studio van Mediahuis, heeft in opdracht van Bever de eerste hergebruikte online campagne van Nederland bedacht en gemaakt

Prijzen voor Dumpert en Metro bij Website van het Jaar-verkiezing

24-11-2023 | 17:48:28
De websites Dumpert en Metro hebben meerdere prijzen gewonnen tijdens de Website van het Jaar Award Night 2023. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners

23-11-2023 | 08:28:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Redacteur Manners

[DutchMedia Podcast]: NPO Start, Canal+, Telegraaf TV en wat is een open net?

22-11-2023 | 18:50:00
David de Jong en Taco Jelgersma maken DutchMedia Podcast. In deze podcast gaan zij in op actuele onderwerpen uit de wereld van media, marketing en telecom

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.