[Vacatures] Mediahuis zoekt een Pensioenspecialist

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Pensioenspecialist

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Pensioenspecialist-Fulltime

Stap in de wereld van pensioentransitie als Pensioenspecialist bij Mediahuis Nederland pensioenfonds (Mhpf)! Je speelt een sleutelrol in het waarborgen van een soepel verloop van het pensioenproces. In een klein team en speel jij een essentiële rol bij het waarborgen van de toekomst van ons ondernemingspensioenfonds voor Mediahuis Nederland en Keesing Media Group.

Dit ga je doen

Los jij voor onze deelnemers zijn/haar pensioenpuzzel op? Als pensioenspecialist bij Mhpf heb je op dagelijkse basis de kans om je bezig te houden met een van de meest actuele thema’s op dit moment; de pensioentransitie! Daarnaast zijn wij druk bezig met een systeemintegratie, waarbij wij jouw expertise goed van pas komt. Jij gaat aan de slag binnen het pensioenbureau van Mhpf en bent expert op het gebied van pensioenen. Het werk is divers; van dossiers bestuderen en muteren tot bijdragen aan systeemmigraties. Als pensioenspecialist werk je (soms complexe) vraagstukken op pensioengebied verder uit. Zo zorg je voor een optimale service voor onze deelnemers. Contact met deelnemers van Mhpf is gericht op helpen, ontzorgen en kent een persoonlijke benadering, de deelnemers lopen regelmatig bij ons binnen met een vraag.

Dit neem je mee

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en brengt meer dan 5 jaar relevante ervaring met je mee. Pensioenen en alles wat hierbij verbonden is ligt helemaal in jouw expertisegebied. Je hebt aantoonbare ervaring in klantcontact, zowel telefonisch als persoonlijk. Nauwkeurigheid is een van jouw sterke punten, wat essentieel is voor deze rol. Met een solide kennis van pensioenproducten en bijbehorende administratieve processen, kun je snel inspelen op vereisten.

Dit hebben we voor jou in huis

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2.600 en €3.800 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds, waar je zelf aan meewerkt, werk je ook alvast aan je toekomst.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

10-05-2024 | 09:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Corporate Recruiter -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech & Video-redacteur WANT

10-05-2024 | 09:24:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Tech & Video-redacteur -Parttime, WANT

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.