Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Producer bij Telegraaf Video vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Producer bij Telegraaf Video

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Producer bij Telegraaf Video

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière bij een toonaangevend landelijk nieuwsmerk? Grijp dan nu je kans! Telegraaf video is per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren producer om ons team te versterken. Als producer bij Telegraaf video speel je een cruciale rol in het dagelijks produceren van online video's voor diverse deelredacties, waaronder nieuws, Privé, De Financiële Telegraaf en Telesport.

Dit ga je doen

Als producer bij Telegraaf video ben jij de regisseur van een dynamisch en veelzijdig takenpakket. Je bent de spil in het web, zo ga je onder andere aan de slag met de begroting van kort- en langlopende projecten, hou jij je bezig met diverse logistieke en administratieve werkzaamheden en ondersteun je op technisch vlak bij de studio's, camera's, montagesets en toebehoren. Daarnaast ben je bezig met het strategisch opstellen van bezettingsroosters en het opzetten van draaidagen. Hierbij ben jij de schakel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ook zal jij de begeleiding van de studio opnames op je nemen. Van autocue en gasten ontvangen tot het schakelen tijdens de opnames. Niets zorgt ervoor dat jij de regie verliest.

Dit neem je mee

Wij zijn opzoek naar een bevlogen producer die niet alleen weet hoe je stressbestendigheid en flexibiliteit inzet, maar deze eigenschappen ook tot in de puntjes beheerst. Organisatorisch talent? Dat ben jij ten voeten uit – altijd accuraat en met een onmiskenbaar oplossingsgerichte mindset. Proactief en dienstbaar, dat vat jou perfect samen. Als teamplayer blink je uit in sociale en communicatieve vaardigheden en je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving waar strakke deadlines de norm zijn.

Dit hebben we voor jou in huis

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2604 en €4036 op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken.

En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,23 of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Interesse? Solliciteer hier.

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HR-scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:00
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief