[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner Customer Journey

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner Customer Journey

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Product Owner Customer Journey -Fulltime

De mediahuiswereld digitaliseert razendsnel. Mediahuis speelt graag in de voorhoede van deze evolutie. Krachtige technologieën en doorgedreven digitalisering zijn de sleutels tot het succes van onze merken. Om onze innovatie continue te optimaliseren hebben we daarom onze Technology & Product studio gericht. Vandaag de dag is dit team actief in 6 landen en is een plek waar dagelijks gewerkt wordt aan krachtige technologieën en de digitalisering van onze merken.

Dit ga je doen

Meer dan 30 onafhankelijke nieuwsmerken vormen ons journalistieke hart. Als uitgever geloven we onvoorwaardelijk in onafhankelijke, kwalitatieve journalistiek, waar dagelijks miljoenen mensen hun weg naar weten te vinden. Met onze journey-builder Zephr hebben we een tool in huis die, dankzij slimme klantreizen, de bereidheid om te betalen voor nieuws moet vergroten. Vandaag al loopt de helft van al onze (nieuwe) abonnees via onze paywall. Dit potentieel willen we nog vergroten door de verdere uitbouw van de Customer Journey builder. Als Product Owner zet jij jouw schouders hieronder en draag jij je steentje bij aan meer duurzaamheid voor onafhankelijke journalistiek. 

Zephr is cruciaal voor het werken aan onze digitale toekomst. We zoeken iemand die houdt van een uitdaging en het potentieel van dit nieuwe product vol kan benutten. De eerste entiteiten zijn al aangesloten op Zephr. Aan jou de mooie opdracht om de zorgvuldig uitgestippelde roadmap langs de prioriteiten te navigeren, waarbij je de productkwaliteit geen seconde uit het oog verliest. Jouw doel is om ons platform te optimaliseren en samen met jouw team te bouwen aan nieuwe functionaliteiten.  

Je komt te werken in ons Internationaal IT & Data departement en binnen het team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van sales en marketingoplossingen. Amsterdam word je standplaats met vandaaruit een internationaal speelveld binnen onze totale groep. Binnen dit nieuwe team ben jij de kartrekker en kun je optimaal pionieren. 

Dit neem je mee

We geloven dat iemand met ervaring in het bouwen en bij voorkeur uitbouwen van producten over een groep hier perfect op zijn plek kan zitten. Ervaring met software development voelt als een must, aangezien je de inhoudelijke sparringpartner en technische uitdager voor het product en de roadmap bent. Eerdere ervaring op het gebied van customer journey building is een pre. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is gezien de werkomgeving een must. 

Dit hebben we voor jour in huis

Met meer dan 500 medewerkers, variërend van business analisten, software testers, data scientists, developers, system engineers, functional application specialisten tot agile coaches werken de collega’s binnen TPS dagelijks aan krachtige technologieën en digitalisering die de sleutels vormen tot het internationale succes van al onze sterke merken. Met flexibele werktijden, inspirerende werkplekken, ruime thuiswerkmogelijkheden en vanuit een informele sfeer. Zelfs de CEO mag je bij de voornaam noemen, gewoon Peter dus. 

En verder:

  • Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €4.900,- en €7.000 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren 
  • Dankzij onze hybride werkcultuur is er de mogelijkheid om een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding.  
  • En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,23 of een NS Business Card.  
  • Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen  Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je toekomst.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Metro bestaat 25 jaar en lanceert tagline: Waar verhalen nieuws maken

17-06-2024 | 10:29:00
Metro viert het 25-jarig bestaan met (jubileum)verhalen, winacties én de lancering van de tagline: Waar verhalen nieuws maken ’.

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.