[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner E-commerce

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner E-commerce

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Product Owner E-commerce

Mediahuis E-commerce is het snelst groeiende onderdeel van Mediahuis Nederland. Dat is het resultaat van een ambitieus team en een succesvolle strategie: webshops rondom de grote eigen nieuwsmerken met een uitgekiend aanbod. Succes smaakt naar meer en daarom schaalde in 2022 Mediahuis E-commerce verder op naar de journalistieke titels in het noorden (Mediahuis Noord) en het zuiden (Mediahuis Limburg). Om deze groei nog verder te versnellen, zoeken we ter versterking van ons team een Product Owner E-commerce.

Wat ga je doen als Product Owner?

Onze shops trekken dagelijks duizenden bezoekers. Met ons team van 12 e-commerce experts gaan we voor een zo goed mogelijke klantervaring. Als Product Owner E-commerce werk je zowel aan de voor en achter kant van onze shops. Jouw doel is om de externe development capaciteit zo effectief mogelijk in te zetten voor een maximale bijdrage aan de conversie en klantervaring.

In 2023 werken we aan een aantal grote development projecten met als doel een (nog) stabieler e-commerce platform neer te zetten. Zodra deze projecten zijn afgerond zal de focus van toekomstige projecten vooral liggen op de (commerciële) doorontwikkeling van de webshops en de optimalisatie van de UX/Customer Journey. In deze rol werk je samen met zowel interne collega’s en de externe (development) partners. Het uitbreiden en onderhouden van je netwerk is voor jou dan ook een tweede natuur. Je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven en deinst bijna nergens voor terug.

 De uitdagingen die er binnen deze functie op je liggen te wachten:

  • Het bewaken van de continuïteit van ons e-commerce platform en bijbehorende koppelingen.
  • Verantwoordelijk voor het samenstellen en uitvoeren van onze IT roadmap en voor de samenwerking met onze externe development partij
  • In kaart brengen van initiatieven binnen het team, coördineren van de backlog en medeverantwoordelijk voor de prioritering, tijdigheid en budgetbewaking van nieuwe projecten.
  • Het in kaart brengen van kansen voor het verhogen van de conversie op basis van data-analyse, A/B testing en jouw kennis van UX en e-commerce.
  • Voortrekkersrol om nieuwe initiatieven op het vlak van UX/Customer Journey te initiëren en samen met de experts binnen en buiten het team tot uitvoer te brengen.

 

Wat wij in huis willen halen

Is een nieuwe collega met een ondernemersmentaliteit en een sterke affiniteit en interesse in de technische infrastructuur van een online platform. Wij gaan dan ook graag in gesprek met kandidaten die ervaring hebben als e-commerce Product Owner/projectmanager en hebben meegewerkt aan projecten die betrekking hebben op de techniek/infrastructuur van een online platform, het is een pre als je kennis en ervaring met ons CRM systeem Magento hebt.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen € 3750 en maximaal € 4200 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.    

Kom binnen!

Wij ontvangen graag jouw cv/ motivatie in onze digitale brievenbus. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?  Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een email naar recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl

 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.