[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner subscriptions

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner subscriptions

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Product Owner subscriptions

Bij Mediahuis brengen we mensen en verhalen samen. Via print en online. We bereiken iedere dag miljoenen mensen. Op de afdeling B2C bouwen wij met een ambitieus team aan een duurzame en wederkerige relatie met al onze klanten, zowel consumenten als retailers aan een zo goed mogelijk product. Dat alles ter ondersteuning van dat ene doel; genoeg inkomsten generen om onafhankelijke en kwalitatieve journalistiek te realiseren. 

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die ons abonnementssysteem AdvantageCS naar een hoger niveau gaat brengen. De digitale wereld verandert snel en het abonnementensysteem moet daarin meegaan. Nieuwe betaalmethodes, nieuwe online bestelmogelijkheden, maar ook projecten als intensievere samenwerking tussen verschillende Nederlandse kranten binnen het Mediahuisconcern raken ons abonnementensysteem. Dankzij jouw inspanningen is jouw agile team in staat om haar werk effectief en efficiënt uit te voeren, en kunnen op hun beurt de 200 klantenservicemedewerkers hun werk sneller en beter uitvoeren. Naast de Klanten Service ondersteun je de commerciële organisatie door mee te denken en snel en flexibel in te spelen op hun projecten voor nieuwe proposities en commerciële kansen. Jouw werk is succesvol als de juiste prioriteiten zijn gesteld voor Mediahuis en de belangrijke projecten en ontwikkelingen doorgang kunnen vinden. Kortom wanneer je de organisatie optimaal hebt gefaciliteerd met jouw team.

Het team bestaat uit 9 Functioneel Beheerders, QA Engineers, Business Analisten en Data Proces Managers. Je werkt ook nauw samen met het team dat verantwoordelijk is voor betalingsverwerking en debiteurenbeheer, gezien de vele raakvlakken met de applicatie.

Dit neem je mee

Jij bent de kartrekker van dit ambitieuze nieuwe team en prioriteert de activiteiten die de instroom van nieuwe abonnees laat groeien. Je bent proactief in het opstellen van een roadmap en bent betrokken bij diverse afdeling overstijgende projecten. Van nieuwe proposities tot dagelijkse facturatie en integraties in selfservice kanalen; het subscriptions team heeft een key positie in de organisatie. Om deze reden is het belangrijk om ervaring te hebben met stakeholdermanagement op (senior) managementniveau voor tactische en strategische vraagstukken.

Dit hebben we voor jour in huis

Bij Mediahuis nemen we goede arbeidsvoorwaarden serieus, want ze vormen het fundament onder onze samenwerking. We blijven deze voortdurend optimaliseren en vernieuwen om jou de beste voordelen te bieden. Bij deze functie hoort een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.809 tot ongeveer €5.000 op basis van een 36-urige werkweek, waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt. Ben je benieuwd naar wat we je nog meer te bieden hebben? Klik hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker

19-07-2024 | 07:59:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Podcastredacteur/-maker -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.