[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Product Owner

Mediahuis brengt als uitgever van bekende merken als De Telegraaf, VROUW, Privé en negen regionale dagbladen mensen en verhalen samen op basis van een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. Met onze distributieorganisatie bundelen wij daarbij de krachten met die van andere uitgevers om ervoor te zorgen dat onze abonnees de krant op tijd op de deurmat hebben liggen. Wij hebben een bezorgapp ontwikkeld om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, hiervoor zoeken wij een Product Owner.

Wat ga je doen als Product Owner?

Sinds 2022 maken wij gebruik van een bezorgapp, deze app wordt gebruikt door onze bezorgers om de juiste krant op het juiste adres te bezorgen. In de app worden zowel bezorgmomenten als eventuele verstoringen onderweg doorgegeven. Dit wordt ingezet om de uitgever zo goed mogelijk te voorzien van informatie die zij gebruiken om de abonnee nog beter te informeren. Als Product Owner werk je in een hybride omgeving met diverse stakeholders samen. Je houdt controle, gebruikt en ontwikkeld onze Bezorgapp en de bijbehorende koppelingen. Dit doe je door de dagelijkse datasets in te zien, je bent verantwoordelijk voor de uitgifte van toestellen en het retourproces. Jij bent de vraagbaak voor technische vraagstukken over de app en je ondersteunt de eindgebruikers bij het gebruik van de app. Als beheerder van de app haal je informatie op bij de case/rayonmanagers en brengt hun initiatieven in kaart. Je zorgt voor het beheer en uitvoering van de backlog en bewaak je de doorlooptijd en budget voor nieuwe app-functies. Als laatste onderhoud je ook het contact met leveranciers en werk je aan heldere rapportages met interne Business Analisten. Samenvattend beheer jij onze Bezorgapp en alles wat daarbij komt kijken met veel enthousiasme en heb jij een duidelijk beeld over hoe de app het beste voor ons kan werken. De functie van Product Owner is een functie waar je jezelf in kunt ontwikkelen en waar er voldoende doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn. Je kunt de functie voor een groot deel zelf inrichten en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de app om het gebruiksgemak voor de bezorgers te vergroten.

Wat wij in huis willen halen

Voor deze vacature verwelkomen wij graag kandidaten met ervaring binnen de IT of Product Ownership en het werken met dashboards. We zoeken een collega die goed zelfstandig kan werken, initiatiefrijk is en gestructureerd te werk gaat. We geloven wel dat MBO/HBO achtergrond je gaat helpen om succesvol te zijn in deze rol. Jouw affiniteit en interesse in IT en logistiek worden zeer gewaardeerd.

Dit hebben wij voor jou in huis  

Naast een bruto maandsalaris, dat ligt tussen €3.202,- tot ongeveer €4.625,- op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren, daaronder zijn een laptop en iPhone inbegrepen. Voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding, waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van €0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.   

Mediahuis: één met de samenleving 

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich, net als onze autonome en cross mediale merken, kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. Wij zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Wij willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen en wij nodigen je uit om jezelf te zijn. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker

19-07-2024 | 07:59:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Podcastredacteur/-maker -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.