[Vacatures] Mediahuis zoekt een Productmanager Retail

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Productmanager Retail

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Productmanager Retail

Wij brengen als uitgever van bekende merken als De Telegraaf, VROUW, Privé en onze regionale merken zoals Noordhollands Dagblad en Gooi-en Eemlander, mensen en verhalen samen op basis van een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. We zijn er voor onze honderdduizenden abonnees maar ook voor het nieuwe publiek dat ons steeds vaker weet te vinden via onze online kanalen met steeds meer digitale nieuwsproducten. Maar vergeet niet dat er dagelijks nog steeds ruim 300.000 losse kranten over de toonbank gaan en dus willen we ook daar thuis blijven geven. Doen wij dat straks met jou als onze Productmanager Retail?

Wat ga je doen?

Als onze Productmanager Retail ben je de personificatie van onze ambitie om binnen het losse verkoop kanaal met onze print producten maximaal relevant te blijven dankzij een uitgekiend aanbod van landelijke en regionale dagbladen alsook magazines. Dé randvoorwaarde om dit kanaal optimaal te exploiteren is een scherp oog voor mens en proces. Dit vinden we zo belangrijk omdat je het centrum in het losse verkoop universum bent. Binnen een breed speelveld met verschillende in- en externe belangen hoor en zie je dan ook iedereen: van grote accounts tot de collega’s van klantenservice en van IT-ers tot business controllers. De veelzijdigheid aan behoeftes weet je op de juiste waarde te schatten. En omdat je als geen ander weet dat systemen en processen niet van uitzonderingen houden, ben je er kien op deze behoeftes te vertalen naar eenvoud en reductie van complexiteit.

Het maken van gedegen analyses is voor jou kinderspel. Je brengt niet alleen de kracht, maar ook de achilles van de samenwerking met iedere retailer ragfijn in kaart. Zodat je weet wat er aan de onderhandelingstafel nodig is om je doelen te bereiken. Empathisch vermogen en een juiste tone-of-voice zitten in jouw genenpakket, want jij weet: die zijn daarbij essentieel.

Als teamlead van een multi disciplinair agile losse verkoopteam fungeer je bovendien als een echte kartrekker. Je schept duidelijkheid en geeft richting door duidelijke objectives en key results te stellen. Je houdt er bovendien van om knelpunten en verbeterpotentieel in kaart te brengen en weet die op gestructureerde wijze met je team te lijf te gaan.

Buiten onze eigen voordeur zoek je verdieping binnen bestaande relaties en bouw je nieuwe relaties zorgvuldig op. Je onderzoekt wat er nodig is om samen succesvol te worden en te blijven. Daarbij schuw je de aanwezige data jungle niet.

Hoe kom je binnen?

Voor deze vacature gaan wij heel graag in gesprek met kandidaten die het klappen van de zweep kennen op het gebied van project-, contract- en accountmanagement. Ze beschikken over de power en de drive om keer op keer uitgelezen kansen te creëren in een ecosysteem vol duurzame potentie. De 4 P’s roep je regelmatig hardop in je slaap en met het sturen op de perfecte balans tussen commercie en klanttevredenheid kom jij helemaal in je kracht te staan. Je voelt je senang in een landschap dat evolueert, kunt strategisch denken en beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Dit hebben wij voor jou in huis 

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor 36-40 uur per week.
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor (min 2 dagen, mag meer)
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Doorgroeikansen binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een auto van de zaak, laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of Whatsapp (+31642829469) met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.