[Vacatures] Mediahuis zoekt een Project coördinator Radio

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Project coördinator Radio

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Project coördinator Radio-Fulltime

Mediahuis Radio is het leukste mediabedrijf van Nederland. We zijn met onze merken Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite succesvol met radio. We zijn trots op onze radiomerken en entertainen nu al zo’n 4,5 miljoen luisteraars per week en bereiken miljoenen bezoekers via onze digitale kanalen. We zitten echter ook vol energie om verder te groeien en dagen onszelf en de concurrentie elke dag opnieuw uit om meer mogelijk te maken. We hebben een no-nonsense vechtersmentaliteit en gaan voor resultaat en groei. De sfeer is creatief, commercieel, prettig en gezellig! Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als Project Coördinator ben jij de drijvende kracht achter de spraakmakende campagnes van onze radiostations. Dit zijn veelal branded content campagnes in samenwerking met een adverteerder, maar ook afdeling overstijgende projecten waarbij je te maken hebt met een interne opdrachtgever zoals de radio director of marketing manager. Denk bijvoorbeeld aan acties zoals de SLAM! Supertrip, De Radio Veronica Concertmaand, De Meezing Top 1000 en 100% NL Maakt jouw Valentijnsdag.
Als eindverantwoordelijke voor de campagne manage je het concept naar een compleet eindproduct. Bij ons hoef jij je nooit te vervelen, door de grote verscheidenheid aan radiozenders, beheer je meerdere campagnes tegelijkertijd.

Sluit je aan bij de operations-afdeling en werk samen met een dynamisch team van 6 collega's, waar campagne-, project- en eventcoördinatoren samen verantwoordelijk zijn voor het project- en eventmanagement van Mediahuis Radio.

Dit neem je mee

Onze ideale kandidaat heeft minstens 5 jaar ervaring in projectmanagement binnen een mediabedrijf. Je blinkt uit in communicatie en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Als natuurlijke regelaar krijg je energie van het opzetten en succesvol afronden van projecten. Je behoudt het overzicht, werkt planmatig en blijft kalm onder druk. Je navigeert moeiteloos door de dynamiek van een creatieve omgeving dankzij je sterke sociale vaardigheden. Hoewel kennis van RTV plan en GFK Probe een pré is, is het geen vereiste.

Dit hebben we voor jour in huis

  • Een te gekke job in een groeiend en dynamisch bedrijf met een goede werksfeer;
  • Een plek waar je kunt laten zien wat je kunt;
  • We werken nu nog vanaf onze geweldige locatie in Naarden, maar per 1 november verhuizen we naar een nog een leukere locatie in Amsterdam.
  • Leuke teamuitjes, zoals onze jaarlijkse zomer BBQ en het legendarische kerstdiner maar ook toegang tot diverse festivals, events en concerten;
  • Een bedrijf waar we hard werken en de successen samen gevierd worden;
  • Een collegiaal en leuk team dat wil scoren in medialand!


Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

10-05-2024 | 09:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Corporate Recruiter -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech & Video-redacteur WANT

10-05-2024 | 09:24:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Tech & Video-redacteur -Parttime, WANT

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.