Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Culy vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Culy

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Redacteur Culy

Houd je van schrijven, koken, fotograferen en content maken voor social media? Dan is dit de droombaan voor jou. Culy.nl is hét culinaire platform waarbij dagelijks genieten leidend is.

We inspireren met eigen Culy Homemade-recepten, lekkere food-fotografie, toffe kookvideo's, culinaire inspiratie, handige kooktips en de beste restaurants. Valt dit bij jou in de smaak? Wij zetten de deuren open voor een redacteur (28-32 uur) per 1 januari. 

Wat ga je doen? 


Als redacteur bij Culy houd jij je bezig met het bedenken, koken en plaatsen van recepten. Je voorziet alle recepten daarbij ook van foto’s en video’s.  

Je staat zelf dagelijks in de keuken, bent op de hoogte van de beste restaurants, kent de hotspots en je ziet kooktrends van veraf aankomen. Die kennis bundel je in vlotte, foutloze, SEO-proof artikelen.

We zijn nadrukkelijk op zoek naar iemand die naast het schrijven óók aan de slag wil met onze Instagram- en TikTok-kanalen. Denk hierbij aan het spotten van trends, het vastleggen en monteren van foodvideo’s en bijvoorbeeld het inspreken van voice-overs. Ideeën hierover in je motivatiebrief zijn een pre.   

Bij Culy maak je onderdeel uit van een klein team, bestaande uit een hoofdredacteur, een vaste redacteur en freelancers. De redactie valt onder de afdeling Digital Platforms van Mediahuis, met andere sterke titels als NSMBL, Bedrock, J/M ouders en meer. Je werkt gedeeltelijk vanuit huis en kookt in eigen keuken.  

Wat wij in huis willen halen 

 
Wij zoeken een kandidaat met een achtergrond in de media of de journalistiek die zijn of haar passie voor koken kan vertalen in aantrekkelijke content. Van geschreven recepten tot een video voor TikTok.

Jij hebt ervaring met foodfotografie en maakt gebruik van je eigen professionele fotocamera. Natuurlijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste restaurants en eettrends voordat deze ‘viral’ gaan.

Het allerbelangrijkste: je bent gepassioneerd over alles wat met eten te maken heeft, schrijft foutloos Nederlandse teksten, kunt goed zelfstandig werken en weet hoe je content voor social media moet maken. Ben jij al actief op TikTok en Instagram, dan zien wij jouw accounts graag bijgevoegd bij jouw sollicitatie! 

Dit hebben wij voor jou in huis    


Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis.

Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.   

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2.800,- en ongeveer €3.300 op basis van een 40-urige werkweek, waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je natuurlijk alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren.

Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto?

Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfondswerk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.   

Kom binnen!     


Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag voor 22 november in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Businesspartner. Of stuur eene-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl 

Also read :

Radionieuws: Sublime wijzigt, Kink 90s vervangt K-Rock en meer wijzigingen bij Mediahuis Radio

01-12-2023 | 12:26:00
Het alternatieve radiostation Kink is gestart met het themastation Kink 90s waar alternatieve muziek uit de jaren ’90 te horen is via DAB+ en internet. De radiozender vervangt de radiozender K-Rock die met non-stop classic rockmuziek op 29 maart 2022 van start ging op DAB+ en internet

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Mediahuis en Bever lanceren gerecyclede online campagne: ReUsed

27-11-2023 | 14:07:00
MHX, de creatieve studio van Mediahuis, heeft in opdracht van Bever de eerste hergebruikte online campagne van Nederland bedacht en gemaakt

Prijzen voor Dumpert en Metro bij Website van het Jaar-verkiezing

24-11-2023 | 17:48:28
De websites Dumpert en Metro hebben meerdere prijzen gewonnen tijdens de Website van het Jaar Award Night 2023. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners

23-11-2023 | 08:28:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Redacteur Manners

  

    

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.