[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Redacteur Famme en J/M Ouders

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zoeken wij voor de periode juni t/m november een enthousiaste redacteur die voor 24-32 uur per week beschikbaar is, en eventueel met kans op verlenging. Ben jij een millennial of gen Z-moeder die haar weg weet op social media? Weet jij alles over de trends die momenteel spelen rondom ouderschap? Zijn termen als gentle parenting en de Rapley-methode jou niet vreemd? En heb je een vlotte pen? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

Famme.nl is er voor de zwangere vrouw die zich graag inleest in over hoe je zo rustig en ontspannen mogelijk kunt bevallen en over hoe je borstvoedingsavontuur zo soepel mogelijk verloopt. Maar Famme is er ook voor de moeder die net een baby heeft en misschien wel een peuter rond heeft lopen en alles wil weten over slaap, gezonde voeding en mild en ontspannen ouderschap.

J/M Ouders is voor ouders die al een of meerdere kinderen hebben in de leeftijd van 4-18 jaar. Ze blijven graag op de hoogte van alle trends waar naar schoolgaande kinderen en pubers zich mee bezig houden, willen onderbouwde informatie van experts en vragen zich regelmatig af hoe ze hun tiener op een milde manier discipline kunnen bijbrengen.

Als redacteur kom je te werken in een klein maar hecht team. Samen starten we de week met een weekstart waarin we de stand van zaken ophalen. Wat is er trending en actueel? Welke mensen gaan we deze week interviewen? Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het maken van mooie artikelen en content voor Famme.nl en JMouders.nl. Je komt dus zelf met leuke onderwerpen en invalshoeken, want jij weet wat er speelt.

Jij weet je doelgroep te inspireren met weloverwogen artikelen die inspelen op de trends van nu én SEO-proof zijn. Daarnaast zorg je er samen met het team voor dat de content wordt gezien via Instagram en TikTok. Gaan we deze week viral met onze content?

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Foutloze artikelen schrijven die goed vindbaar zijn in Google;
  • Invullen en uitwerken van de dagelijkse contentplanning;
  • Inspelen op online trends;
  • Zorgen dat je gemaakte werk goed wordt gelezen.

Dit neem je mee

We gaan graag in gesprek met kandidaten die zelf ouder zijn of affiniteit hebben met het ouderschap en kinderen. Je hebt ervaring hebben met het maken van online content, houdt van aanpakken en kunt goed overzicht houden.

Natuurlijk ben je creatief, beschik je over een vlotte pen die foutloos Nederlands schrijft en heb je kennis van SEO, Wordpress, Google Analytics en Photoshop. Maar misschien wel het belangrijkste: je bent gepassioneerd, werkt zelfstandig en bent creatief. En bovenal heb je er heel veel zin in.

Dit hebben we voor jour in huis

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2.800 tot €3.560 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken.

Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding of een NS Business Card. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds, waar je zelf aan meewerkt, werk je ook alvast aan je toekomst.

Interesse?

Klinkt dit als een uitdaging die geknipt is voor jou? Laat dan van je horen vóór 23 april. Sollicitier hier. We ontvangen heel graag jouw cv, motivatie en een aantal stukken waar je trots op bent.

www.mediahuis.nl

www.jmouders.nl

www.famme.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Learning & Development Coördinator

24-05-2024 | 09:35:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Learning & Development Coördinator -Parttime/fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur

24-05-2024 | 09:19:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur -Fulltime/Parttime

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.