[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme, J/M Ouders en BEDROCK

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme, J/M Ouders en BEDROCK

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur Famme, J/M Ouders en BEDROCK

Wij zoeken een enthousiaste redacteur (24-32 uur) om de digitale titels Famme, J/M Ouders en BEDROCK te versterken. Heb jij affiniteit met thema's als zwangerschap, ouderschap en mindfulness én kun je daar op een creatieve en inspirerende manier over schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Famme, J/M Ouders en Bedrock vallen onder het ‘Parenting & Mindfulness-cluster' van Mediahuis Nederland. Famme is hét ouderschapsplatform voor bewuste, relaxte en nieuwsgierige ouders met kinderen tot 4 jaar. Altijd herkenbaar en persoonlijk, zodat je je geïnspireerd en gesterkt voelt. J/M Ouders maakt opvoeden leuker, meer ontspannen en makkelijker. Of het nu gaat om kleuters of pubers, wij relativeren en brengen kennis en inspiratie naar iedere ouder in Nederland.  

BEDROCK is dé gids voor een betere versie van jezelf en de wereld om je heen. Daarnaast is BEDROCK hét online magazine voor mensen die zichzelf durven te zijn en op zoek zijn naar inspirerende verhalen over (zelf)liefde, spiritualiteit, persoonlijke groei en groen leven. 

Op alle drie de sites bieden we een dagelijkse dosis herkenbaarheid met eerlijke verhalen en informatieve artikelen. Om onze lezers te blijven voorzien van leuke en interessante content, zoeken wij per direct een parttime redacteur. De functie is (in overleg) voor 24-32 uur per week. 

Wat ga je doen?

Als redacteur kom je te werken in een klein maar hecht team van enthousiaste online redacteuren. Samen starten we de dag met een stand-up waarin we de stand van zaken van die dag bespreken en inspiratie delen. Je werk zal evenredig verdeeld zijn over alle drie de titels. Daarbij werk je zelfstandig en ben je (deels) verantwoordelijk voor de contentplanning en social mediakanalen. We zijn nadrukkelijk op zoek naar iemand die naast het schrijven óók aan de slag wil om van ons Instagram- en TikTok-kanalen een succes te maken. Ideeën hiervoor in je motivatiebrief zijn een pre. 

Als redacteur bij Famme, J/M Ouders en BEDROCK krijg je alle vrijheid om je eigen ideeën uit te werken tot prikkelende verhalen. Jij weet namelijk wat er speelt bij onze lezers én je weet de doelgroep te inspireren. Dat doe je met weloverwogen artikelen die inspelen op de trends van nu én die (minstens zo belangrijk) SEO-proof zijn. Daarnaast zorg je er samen met het team voor dat de content wordt gezien via verschillende kanalen en dat de platformen groeien.  

Samen denken we na over de strategie die de komende tijd gevoerd moet worden en gaan we aan de slag om deze uit te rollen. Daaronder valt ook het maken van podcasts en video's. 

Wat wij in huis willen halen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zowel affiniteit heeft met het ouderschap en kinderen als met onderwerpen als duurzaamheid en mindfulness. Daarbij is het een pre als je zelf ouder bent. Je hebt ervaring hebben met het maken van online content, houdt van aanpakken en kunt goed overzicht houden. Wij denken dat HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring je gaat helpen om succesvol te zijn in deze rol.  

Natuurlijk ben je creatief, beschik je over een vlotte pen die foutloos Nederlands schrijft en heb je kennis van SEO, Wordpress, Google Analytics, Photoshop en Première Pro. Daarnaast ben je gepassioneerd, kun je goed zelfstandig werken en zit je boordevol ideeën.  

Dit hebben wij voor jou in huis 

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen de € 2500,- en maximaal € 3500,- op fulltime basis en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie (cv, motivatie en drie stukken waar je trots op bent) heel graag uiterlijk 4 augustus 2023 in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.   

www.famme.nl
www.jmouders.nl
www.bedrock.nl
www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Marketing Report Cannes 2024] Rien van Beemen (Mediahuis): Lokale bestedingen zijn cruciaal

19-06-2024 | 14:36:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner subscriptions

18-06-2024 | 08:35:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Product Owner subscriptions

Metro bestaat 25 jaar en lanceert tagline: Waar verhalen nieuws maken

17-06-2024 | 10:29:00
Metro viert het 25-jarig bestaan met (jubileum)verhalen, winacties én de lancering van de tagline: Waar verhalen nieuws maken ’.

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.