[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Wat U Zegt - De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Wat U Zegt - De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur Wat U Zegt - De Telegraaf

Wij zijn een mediahuis gebouwd op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. We zijn als internationale onderneming een jonge groep met diepe wortels en kennen een lange journalistieke traditie. De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact staat. Ben jij klaar om jouw originele ideeën, ongezouten mening en journalistieke ervaring los te laten op een miljoenenpubliek? Dan is dit jouw kans want onze deuren staan open voor een redacteur Wat U Zegt (drie dagen per week). 
 
Bij Wat U Zegt onderhouden we het contact met onze lezers, die zelf ook een duidelijke mening hebben. In de vorm van lezersbrieven bereiken die meningen ook onze kolommen, elke dag van de week in de krant en online. Dagelijks vragen we ook actief om de mening van de lezer in de Stelling van de Dag, met enkele duizenden deelnemers per keer de grootste dagelijkse online peiling van Nederland. De resultaten van die peiling leiden niet zelden tot nieuwe nieuwsfeiten en altijd tot weer een publicatie in De Telegraaf.  

Wat ga je doen als Redacteur Wat U Zegt? 

Als redacteur Wat U Zegt volg je van nature het actuele nieuws en heb je een fijne neus voor de publieke opinie. In deze rol vertaal je dat instinct naar een nieuwe Stelling van de Dag, selecteer en redigeer je de beste lezersbrieven of maak je naar aanleiding van de Stelling het hoofdverhaal van de dagelijkse Wat U Zegt-pagina in De Telegraaf. Je selecteert, schrijft, redigeert en publiceert zelf in alle voor ons beschikbare media: de krant, de website maar in voorkomende gevallen ook op social media.

Wat wij in huis willen halen

Is een redacteur die gevoel heeft voor maatschappelijke verhoudingen en publieke opinie. Een journalistieke opleiding en/of kennis van de online wereld is daarbij gewenst, net als een feilloos taalgevoel. Daarnaast kun je foutloos schrijven en goed met deadlines omgaan. Ook kun je samenwerken als de beste. 

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2957,02 - €4596,17  op basis van een fulltime werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.