[Vacatures] Mediahuis zoekt een Regioverslaggever

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Regioverslaggever

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Regioverslaggever - Fulltime

Ben jij een journalist die lef toont, geen genoegen neemt met platgetreden paden en de grenzen opzoekt? En wil jij als verslaggever in de regio Limburg bijdragen aan het continue proces van het persklaar maken van publicaties, zowel online als in print? Dan willen we bij De Limburger met jou graag in gesprek.

Dit ga je doen

Als journalist bij De Limburger ben jij altijd op zoek naar nieuws en interessante verhalen in de regio. Met een passie voor diepgaande achtergrondverhalen, ga jij op onderzoek uit en ben je een echte doorpakker. Of je nu aanwezig bent bij een gemeenteraadsvergadering of een inspirerend interview afneemt, jij weet altijd de juiste invalshoek te vinden.

Met jouw ijzersterke ideeën en creatieve benadering weet jij journalistieke verhalen tot leven te brengen. Je bent snel en efficiënt in je werk, en deadlines zijn voor jou geen probleem. Als nieuwsjager heb jij je voelsprieten altijd uitstaan, zodat je overal inspiratie opdoet voor nieuwe verhalen.

Je werkt in verschillende tempo’s, van het snelle nieuws tot diepgaande analyse en verdieping. Daarnaast denk je constant na over de beste manier om jouw verhalen te presenteren op onze app en website. Met jouw passie voor nieuws en storytelling ben jij de perfecte toevoeging aan ons team van journalisten bij De Limburger.

Dit neem je mee

Dit zien wij graag:

  • Je kunt snel, accuraat en georganiseerd werken.
  • Je bent stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit.
  • Je hebt een academisch denk- en werkniveau / HBO Journalistiek.
  • Je beschikt over kennis en inzicht in journalistieke technieken, tekst, taal en beeld.

Dit hebben we voor jour in huis

Een mooie uitdaging bij een toonaangevend, dynamisch en professioneel mediabedrijf met veel verantwoordelijkheid, creatieve inbreng en vrijheid in een sterk veranderende markt.

De Limburger

De Limburger is de meest gelezen regiokrant van Nederland. Wij geloven dat onafhankelijke, betrouwbare en bezielde journalistiek onmisbaar is voor Limburg en alle Limburgers. Met exclusieve beelden en verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en verdiepende themaproducties weten we onze lezers te boeien en te binden, elke dag opnieuw.

Mediahuis Limburg

De Limburger maakt deel uit van Mediahuis Limburg. Met ons vlaggenschip De Limburger en onze andere nieuwsmerken bereiken we ruim 700.000 websitebezoekers, appgebruikers en krantenlezers. We zijn daarmee het toonaangevende mediabedrijf in Limburg. De onderneming telt 220 medewerkers en heeft kantoren in Maastricht en Venlo. Mediahuis Limburg maakt deel uit van de internationale Mediahuis-groep.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

www.mediahuislimburg.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker

19-07-2024 | 07:59:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Podcastredacteur/-maker -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.