[Vacatures] Mediahuis zoekt een Scrum Master

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Scrum Master

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Scrum Master -Fulltime

De wereld van Mediahuis digitaliseert razendsnel. Als een van de grootste mediabedrijven lopen wij graag voorop in deze evolutie. Krachtige technologieën en doorgedreven digitalisering zijn de sleutels tot het succes van onze merken. Om onze innovatie continu te optimaliseren werken wij als IT-organisatie in zes landen. Voor het verder optimaliseren van de samenwerking in onze teams zoeken wij een verbindende Scrum Master.

Dit ga je doen

Met jouw mensgerichte aanpak zie jij precies waar de teams beter kunnen samenwerken. Je krijgt er energie van om een team te laten groeien, door de 'pragmatische agile mindset' te bewaken en 'continuous improvement' te faciliteren. Je slaagt erin een veilige omgeving te creëren waar feedback en ideeën vrij kunnen stromen, mensen elkaars sterktes kennen en benutten. Jij neemt een faciliterende rol aan en begeleidt het team zodat zij de beste digitale producten en oplossingenkunnen ontwikkelen. Onze technology organisatie, technology & Product Studio (TPS) bouwt digitale oplossingen voor de hele Mediahuis groep. Je start in onze nieuwe hub in Amsterdam en werkt over twee teams heen.

Concreet:

  • Je faciliteert scrum-events en zorgt ervoor dat teamleden hun werk zelfstandig kunnen organiseren, plannen en opleveren.
  • Je ondersteunt de Product Owner bij het opstellen en beheren van de product backlog.
  • Je helpt het team bij het identificeren en verwijderen van belemmeringen die hun werk kunnen vertragen of verhinderen.
  • Je denkt actief mee over het verbeteren van de samenwerking binnen het team.

Dit neem je mee

Wij geloven dat je in deze rol succesvol zult zijn als je enkele jaren ervaring hebt als Scrum Master. Je zet deze ervaring pragmatisch in zonder de agile principes en waarden uit het oog te verliezen. We zoeken iemand die proactief is en oog heeft voor samenwerking binnen onze teams. Je bent people-minded, gemakkelijk benaderbaar en weet rust te brengen in het team.

Dit hebben we voor jour in huis

Bij Mediahuis nemen we goede arbeidsvoorwaarden serieus, want ze vormen het fundament onder onze samenwerking. We blijven deze voortdurend optimaliseren en vernieuwen om jou de beste voordelen te bieden. Bij deze functie hoort een bruto maandsalaris dat ligt tussen €4.525 tot €6.000 op basis van een 40-urige werkweek, waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt. Ben je benieuwd naar wat we je nog meer te bieden hebben? Klik hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The ListLees oo
k:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker

19-07-2024 | 07:59:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Podcastredacteur/-maker -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.