[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior financieel medewerker

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior financieel medewerker

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Senior financieel medewerker -Fulltime

Bij Mediahuis brengen we mensen en verhalen samen. Via print en online. We bereiken iedere dag miljoenen mensen. Op de afdeling B2C bouwen wij met een ambitieus team aan een duurzame en wederkerige relatie met al onze klanten, zowel consumenten als retailers aan een zo goed mogelijk product. Dat alles ter ondersteuning van dat ene doel; genoeg inkomsten generen om onafhankelijke en kwalitatieve journalistiek te realiseren. 

Dit ga je doen

Jouw ochtenden beginnen met koffie en een gesprek met jouw team om de voorgaande dag te bespreken. Prioriteiten worden vastgesteld, met het oplossen van een abonnementensysteemprobleem als belangrijkste doel. Door jouw e-mails te lezen en extra vragen te stellen kom je dichter bij een oplossing. Tijdens de stand-up bied je hulp aan collega’s met vragen. De maand is net voorbij en het is tijd om de maandrapportage op te stellen. Jullie hebben een paar goed gekozen KPI’s bedacht waardoor je met een overzichtelijk rapportage je teamlead en de controller kunt informeren waar jullie als debiteurenbeheer team staan. Één KPI toont aan dat een proces aandacht nodig heeft. Straks overleggen met je collega’s wat er aan gedaan kan worden. Terugkijkend op de dag, zie je de vooruitgang en de ondersteuning die je hebt geboden. Met een oplossing voor een nieuw probleem in gedachten, kijk je uit naar morgen, je thuiswerkdag, waar je ongestoord verder kunt werken aan verbeteringen.

Samenvattend bestaat jouw rol uit het werken aan een efficiënt debiteurenbeheer in de breedste zin van het woord. Je dag is gevuld met het signaleren van issues in de financiële verwerkingsprocessen en in onze systemen, daarbij kom jij met verbetervoorstellen. Jouw expertise komt goed van pas als sparringpartner voor de systeem- en applicatiebeheerders van het abonnementensysteem. Je werkt nauw samen met drie Specialisten Debiteurenbeheer. Je bewaakt het proces rond verwerking van bankbetalingen, crediteringen, incasso's en restituties en het vastleggen van gegevens in systemen. Dit geldt voor zowel consumenten (abonnementen) als zakelijke klanten (losse verkoop). Ook mag jij je verdiepen in reporting om beter op situaties te anticiperen. Kortom, je bent onmisbaar voor je collega’s van B2C, Klantenservice, ICT, Finance, Controlling en tevens het incassobureau.

Dit neem je mee

Onze ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de financiële sector en affiniteit met ICT. Je ben in staat om zowel richting te geven aan het team specialisten debiteurenbeheer en complexe vraagstukken te beantwoorden, als op operationeel niveau concrete werkzaamheden aan te sturen en uit te voeren. Effectief communiceren en samenwerken is daarbij key! Natuurlijk werk jij gestructureerd, accuraat en weet je als geen ander overzicht te houden.

Dit hebben we voor jour in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Een plek waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3.102 en € 4.250 op basis van 36 uur en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat je in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Interesse? Sollicitier hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Creative Social Media Redacteur

10-06-2024 | 10:02:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Creative Social Media Redacteur

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.