[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Senior frontend developer -Fulltime

Ben jij een gepassioneerde front-end developer met een liefde voor digitaal, innovatie en media? Dan ben je bij ons team aan het juiste adres. Ons team is er voor een breed scala aan online titels, met onder andere Dumpert, Metronieuws, Autovisie, Manners, Famme, WANT, Culy en heeft de ambitie om een belangrijke mediaspeler te worden.

Dit ga je doen

Onze digital platforms hebben altijd grootse plannen en zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. En in ons team blijven we ambitieus. Sluit je aan en denk met ons mee over de volgende features!

Als onze nieuwe senior front-end developer voor de digital platforms, ga jij je focussen op:

  • het bedenken, ontwerpen en implementeren van nieuwe features,
  • meedenken en bouwen aan een compleet vernieuwende front-end
  • meewerken aan het verdere succes en de innovatie van al onze digital platforms.

Wij zijn een internationaal en agile werkend team, wat bestaat uit 1 lead en 7 developers. In ons team zal jij constant worden uitgedaagd en de kans krijgen om met de nieuwste innovaties aan de slag te kunnen. Wij verzorgen niet alleen de doorontwikkeling van onze digital platforms, maar starten ook mooie nieuwe projecten op, zoals bijvoorbeeld de bouw van een innovatieve feature op basis van AI.

Dit neem je mee

Met jouw expertise in React en gerelateerde frameworks ben je klaar voel jij je bij ons snel thuis. We waarderen kennis van Server-Side Rendering, SEO-driven ontwikkeling en data-driven oplossingen. TypeScript en CSS frameworks? Check! Maar bovenal zoeken we naar jouw passie voor media en je proactieve instelling.

Dit hebben we voor jour in huis

Naast een bruto maandsalaris, dat ligt tussen €3.600,- tot ongeveer €5.970,- op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren, daaronder zijn een laptop en iPhone inbegrepen. Voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding, waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Learning & Development Coördinator

24-05-2024 | 09:35:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Learning & Development Coördinator -Parttime/fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur

24-05-2024 | 09:19:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur -Fulltime/Parttime

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.