Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager Wayne Parker Kent vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

Wij zoeken een ambitieuze senior projectmanager die gaat werken voor enkele van onze klanten. Welke precies bepalen we in overleg, maar met klanten als Henkel, Samsung, Holland Casino Online, Wakuli, Fonds Gehandicapten Sport en Mediahuis zelf, hebben we een breed en gevarieerd pakket van kortlopende projecten tot langdurige samenwerkingen waar je zeker je ei in kwijt kan.

Dit ga je doen

Jij bent van briefing tot evaluatie in de lead op de projecten waarbij je nauw samenwerkt met opdrachtgever, collega’s en regelmatig externe partners. Je zorgt ervoor dat alle teams hun werk optimaal kunnen doen, zodat het projecten succesvol worden en de klant blij is. Tegelijkertijd signaleer en registreer je afwijkingen ten opzichte van timings en de projectbegrotingen en bent niet bang om het gesprek met collega’s en/of klant hierover aan te gaan. Maar ook over de inhoud heb je wat te zeggen; is de strategie on brief, zijn de concepten on strategy en de executie in lijn met de concepten.

Dit neem je mee

Iemand die zich helemaal thuis voelt in de wereld van social media en content. Je hebt aantoonbare ervaring met het runnen van meerdere projecten en producties tegelijkertijd en weet dit altijd tot een goed einde te brengen. En natuurlijk zorg je er met liefde voor dat je interne en externe rapportages iedere maand helemaal strak zijn. Als senior haal je er ook voldoening uit om je PM-collega’s bij te staan en waar nodig te coachen. Je bent er ook niet vies van om af en toe een accountpet op te zetten en in de gaten te houden of er weer nieuwe projecten bij jouw klanten mogelijk zijn. Hier trek je natuurlijk samen in op met de CSD.

Goed, je bent ondertussen vast benieuwd wie wij zijn. Wij zijn een creatief bureau, gespecialiseerd in social, dat gelooft in de kracht van een goed verhaal. Views, likes en comments vinden we leuk, maar we helpen merken vooral met social communicatie waar een merk en de business van groeit. Hypes en trends zijn leuk voor de borrel, wij maken liever werk waar merken en mensen ook volgend jaar nog over praten. 

Borrels worden we trouwens wel blij van. Maar dat zal je niet verbazen van een bureau met zijn eigen bier en een team vol jonge, enthousiaste mensen. Na een week hard werken, proosten we graag met elkaar aan onze eigen bar. Are you in? 

Hoe kom je binnen?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring bij een reclame-, content of social bureau.
  • Je hebt, binnen een project, ervaring met het aansturen van een team met bijvoorbeeld strategen, creatieven, producers en content creators
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het bewaken en beheren van projectplanningen en -budgetten
  • Je staat sterk in je schoenen en bent niet bang om terug te duwen naar onze klanten (of collega’s)
  • Je bent ondernemend, gedreven en enthousiast en denkt in oplossingen
  • Je bent zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig.
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief