[Vacatures] Mediahuis zoekt een Social & video-redacteur WANT

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Social & video-redacteur WANT

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Social & video-redacteur WANT

WANT is een online magazine met een obsessieve drang om elke dag verslag te doen van alles wat nieuw, handig en/of vet is. Van diepgaande en ongezouten recensies tot de laatste nieuwtjes en de tofste producten in categorieën zoals technologie, popcultuur en nerd-lifestyle. Dat doen we niet alleen op onze website, aan de hand van snelle nieuwsberichten, diepgaande achtergrondverhalen en uitgebreide recensies van producten, maar vooral door onze passie de content te laten leiden. Gaat je hart sneller kloppen door bovenstaande onderwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

WANT zoekt dus versterking voor de tech-tak. Een vaste kracht (voor 32 uur) die naast het vermelden van het laatste technieuws ook uitstekend het achterliggende verhaal weet te vertellen. Niet alleen in schrift, maar ook zeker op beeld. We zoeken iemand die weet wat de liefhebber wil lezen, wat onze jonge doelgroep op socials wil zien en zijn of haar passie op al onze platformen (in zelfgeproduceerde producties en artikelen) over kan brengen. Je bent dus niet alleen bezig met het schrijven van het laatste nieuws, je schrijft ook scripts voor video’s die je o.a. zelf presenteert. Je praat wekelijks mee in onze

Freakin’ Nerds-podcast, draait je eigen producties (van filmen tot editen) en zorgt er samen met de huidige redactie voor dat WANT naar een hoger niveau wordt getild op de verschillende platformen.

Al met al ben je een echte creatieve held die de passie voor technologie niet kan verbergen. Dat je de nieuwste producten als eerste mag testen en de wereld afreist om daar kennis mee te maken, draagt daar waarschijnlijk enorm aan bij.

Dit neem je mee

Je gaat bij WANT ongelooflijk mooi werk doen (het mooiste, al zeggen we het zelf), maar daarvoor heb je wel een aardige skillset nodig. We gaan in gesprek met kandidaten die ervaring hebben met online content, videoproducties en presenteren. Mensen die weten waar die ene instelling op een iPhone te vinden is, wat Google de afgelopen jaren heeft uitgespookt en wat die Digital Markets Act van de EU nu precies inhoudt. Natuurlijk ben je creatief, beschik je over een vlotte pen die foutloos Nederlands schrijft en heb je kennis van SEO, Wordpress, Google Analytics, Photoshop, Premiere Pro en Audition. Maar misschien wel het belangrijkste: je bent gepassioneerd, werkt zelfstandig en bent creatief. En bovenal heb je er heel veel zin in.

Dit hebben we voor jour in huis

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2796 en €3700 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarbij inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding of een NS Business Card. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds, waar je zelf aan meewerkt, werk je ook alvast aan je toekomst.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

www.want.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Metro bestaat 25 jaar en lanceert tagline: Waar verhalen nieuws maken

17-06-2024 | 10:29:00
Metro viert het 25-jarig bestaan met (jubileum)verhalen, winacties én de lancering van de tagline: Waar verhalen nieuws maken ’.

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.