[Vacatures] Mediahuis zoekt een Social Media Redacteur - De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Social Media Redacteur - De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Social Media Redacteur- De Telegraaf

Telegraaf.nl is een van de grootste nieuwswebsites van Nederland en Social Media speelt hierin een belangrijke rol. In het hart van de redactie van De Telegraaf werken onze redacteuren aan de digitale publicaties. Social media is ons visitekaartje. Daarom zetten wij de deuren van ons huis wagenwijd open voor een Social Media Redacteur.

Wat ga je doen?

Als social media redacteur is het jouw taak om nieuwsverhalen te verspreiden en maximale impact te realiseren. In een klein en nieuw opgezet team van zes maak je pakkende posts voor verschillende uitingen met de focus op Instagram en TikTok en help je bij het bedenken en vormgeven van nieuwe strategieën. Je bent het aanspreek- en informatiepunt op het gebied van social media voor de gehele redactie van de Telegraaf en je kunt een helpende hand bieden aan de secties zoals Privé en Vrouw.

Wie ben jij?

Wij zoeken een nieuwsgierige professional met een relevante hbo-opleiding, sterke social media- en taalvaardigheden, en een praktische aanpak. Iemand die flexibel is, basiskennis heeft van Photoshop en mocht je goed om kunnen gaan met videobewerking is dit een pré. Je weet daarnaast precies welke ontwikkelingen er binnen het social media-landschap spelen en je weet hoe je ze kunt testen en passend te maken voor onze doelgroep. Kom ons dynamische team versterken en maak van elke werkdag een boeiende ervaring. 

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen €2.604,21 en maximaal €4.715,67 afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (+316 41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Marketing Report Cannes 2024] Rien van Beemen (Mediahuis): Lokale bestedingen zijn cruciaal

19-06-2024 | 14:36:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner subscriptions

18-06-2024 | 08:35:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Product Owner subscriptions

Metro bestaat 25 jaar en lanceert tagline: Waar verhalen nieuws maken

17-06-2024 | 10:29:00
Metro viert het 25-jarig bestaan met (jubileum)verhalen, winacties én de lancering van de tagline: Waar verhalen nieuws maken ’.

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.