Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Social Media Redacteur - De Telegraaf vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Social Media Redacteur - De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Social Media Redacteur- De Telegraaf

Telegraaf.nl is een van de grootste nieuwswebsites van Nederland en Social Media speelt hierin een belangrijke rol. In het hart van de redactie van De Telegraaf werken onze redacteuren aan de digitale publicaties. Social media is ons visitekaartje. Daarom zetten wij de deuren van ons huis wagenwijd open voor een Social Media Redacteur.

Wat ga je doen?

Als social media redacteur is het jouw taak om nieuwsverhalen te verspreiden en maximale impact te realiseren. In een klein en nieuw opgezet team van zes maak je pakkende posts voor verschillende uitingen met de focus op Instagram en TikTok en help je bij het bedenken en vormgeven van nieuwe strategieën. Je bent het aanspreek- en informatiepunt op het gebied van social media voor de gehele redactie van de Telegraaf en je kunt een helpende hand bieden aan de secties zoals Privé en Vrouw.

Wie ben jij?

Wij zoeken een nieuwsgierige professional met een relevante hbo-opleiding, sterke social media- en taalvaardigheden, en een praktische aanpak. Iemand die flexibel is, basiskennis heeft van Photoshop en mocht je goed om kunnen gaan met videobewerking is dit een pré. Je weet daarnaast precies welke ontwikkelingen er binnen het social media-landschap spelen en je weet hoe je ze kunt testen en passend te maken voor onze doelgroep. Kom ons dynamische team versterken en maak van elke werkdag een boeiende ervaring. 

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen €2.604,21 en maximaal €4.715,67 afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (+316 41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl

Lees ook:

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Mediahuis en Bever lanceren gerecyclede online campagne: ReUsed

27-11-2023 | 14:07:00
MHX, de creatieve studio van Mediahuis, heeft in opdracht van Bever de eerste hergebruikte online campagne van Nederland bedacht en gemaakt

Prijzen voor Dumpert en Metro bij Website van het Jaar-verkiezing

24-11-2023 | 17:48:28
De websites Dumpert en Metro hebben meerdere prijzen gewonnen tijdens de Website van het Jaar Award Night 2023. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners

23-11-2023 | 08:28:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Redacteur Manners

[DutchMedia Podcast]: NPO Start, Canal+, Telegraaf TV en wat is een open net?

22-11-2023 | 18:50:00
David de Jong en Taco Jelgersma maken DutchMedia Podcast. In deze podcast gaan zij in op actuele onderwerpen uit de wereld van media, marketing en telecom

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.