Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Social redacteur vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Social redacteur

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Social redacteur

Verzorg jij graag social media voor een groot publiek over de mooie dingen in het leven? Weet jij wat werkt op social media en kan je een goede social-video in elkaar zetten? Let dan even op. Het grootste online mannenlifestyleplatform van Nederland is op zoek naar een Social Redacteur (24-32 uur).  

Dit ga je doen

Als Social Redacteur is het jouw taak om verhalen om te zetten in waardevolle social media content. Wij hebben de eerste stappen op social media gezet, maar wij zijn nu op zoek naar iemand die ons naar een hoger niveau wil tillen. Op Instagram zijn wij al flink gegroeid in korte tijd, maar met TikTok staan wij nog in de kinderschoenen. Jij maakt pakkende posts voor Instagram en TikTok en helpt bij het bedenken en vormgeven van nieuwe strategieën. Naast de social media-werkzaamheden zal het ook wel eens voorkomen dat je een artikel voor de website schrijft.

Manners is qua online bereik het grootste mannenlifestyleblog van Nederland. We maken unieke verhalen binnen de pijlers Geld & Carrière, Films & Series, Auto’s, Gezondheid en Stijl. Dat allemaal met een nuchtere insteek en onderbouwd met onderzoek en bronnen, die we persoonlijk benaderen. Manners.nl is een van de grote online titels van het Mediahuis en heeft een miljoenenpubliek. We richten ons niet op één bepaald type man; ieder artikel moet interessant zijn voor de hele voetbalkleedkamer. In deze unieke contentmix ga jij een grote rol spelen. 

Dit neem je mee

Wij zoeken een nieuwsgierige professional met minimaal één tot drie jaar relevante werkervaring. Jouw sterke social media- en taalvaardigheden, en een praktische aanpak zullen goed van pas komen in deze rol. We zoeken iemand die flexibel is en kennis heeft van foto- en videobewerking.

Je weet daarnaast precies welke ontwikkelingen er binnen het social-medialandschap spelen en je weet hoe deze passend te maken voor onze doelgroep. Ervaring met het schrijven van artikelen is een pre. Kom ons team versterken op een dynamische redactie van het Mediahuis. Hier werken ook de redacties van onder meer Metro, Culy en NSMBL. Om bij Manners te werken hoef je trouwens geen man te zijn.  

Dit hebben we voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis.

Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft. 

Je ontvangt een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2750,- tot ongeveer €3300,- op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast krijg je natuurlijk alle instrumenten die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Ook bieden we flexibiliteit in jouw werkweek: in overleg met je directe collega’s kun je een deel van je werkdagen vanuit huis invullen. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding van maar liefst €3,00 per dag.

Voor de dagen dat je naar kantoor komt vergoeden we ook je reiskosten. Je kunt kiezen tussen een kilometervergoeding van €0,23, ongeacht je vervoermiddel, of een NS Businesscard waarmee je zowel zakelijk als privé kosteloos kunt reizen met trein, tram, bus of metro. Ons kantoor bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf Station Sloterdijk en als je met de auto komt hebben we altijd wel een plekje voor je op ons ruime parkeerterrein, met of zonder stekker.

Daarnaast heb je vanaf je eerste werkdag toegang tot de Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen, prijswinnende  Mediahuis Pensioenfonds  werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.  

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HR-scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:00
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief