[Vacatures] Mediahuis zoekt een Solution Owner Customer Journey

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Solution Owner Customer Journey

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Solution Owner Customer Journey - Amsterdam

De mediahuiswereld digitaliseert razend snel. Mediahuis speelt graag in de voorhoede van deze evolutie. Krachtige technologieën en doorgedreven digitalisering zijn de sleutels tot het succes van onze merken. Om onze innovatie continue te optimaliseren hebben we daarom onze Technology & Product studio gericht.

Vandaag de dag actief in 6 landen en een plek waar dagelijks gewerkt wordt aan krachtige technologieën en de digitalisering van onze merken. Daarvoor hebben we meer dan 400 medewerkers in huis variërend van o.a. business analisten, software testers, data scientists, developers, system engineers, functional application specialisten, architecten, project managers tot agile coaches. En jou straks als onze Solution Owner Customer Journey?

Dit ga je doen

Meer dan 30 onafhankelijke nieuwsmerken vormen ons journalistieke hart. Als uitgever geloven we onvoorwaardelijk in onafhankelijke, kwalitatieve journalistiek, waar dagelijks miljoenen mensen hun weg naar weten te vinden. Met onze journey-builder Zephr hebben we een tool in huis die, dankzij slimme klantreizen, de bereidheid om te betalen voor nieuws moet vergroten. Dit draagt bij aan meer duurzaamheid voor onafhankelijke journalistiek.

We hebben bewust gekozen voor de vacature en functienaam van Solution Owner omdat we echt iemand zien die werkt aan en denkt in mogelijkheden. De eerste entiteiten zijn al aangesloten op Zephr. Aan jou de mooie opdracht om de zorgvuldig uitgestippelde roadmap langs de prioriteiten te navigeren, waarbij je de productiekwaliteit geen seconde uit het oog verliest.

Je komt te werken in het Monetisation domain van onze Technology & Product Studio, een hub met Amsterdam als standplaats maar met een internationaal speelveld binnen onze totale groep.

Dit neem je mee

We geloven dat iemand met ervaring in het bouwen en bij voorkeur uitbouwen van producten over een groep hier perfect op zijn plek kan zitten. Ervaring met software development voelt als een must, aangezien je de inhoudelijke sparringpartner en technische uitdager voor het product en de roadmap bent. Eerdere ervaring op het gebied van customer journey building is een pre. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is gezien de werkomgeving een must.

Dit hebben we voor jou in huis

Met meer dan 400 medewerkers, variërend van business analisten, software testers, data scientists, developers, system engineers, functional application specialisten tot agile coaches werken de collega’s binnen TPS dagelijks aan krachtige technologieën en digitalisering die de sleutels vormen tot het internationale succes van al onze sterke merken. Met flexibele werktijden, inspirerende werkplekken, ruime thuiswerkmogelijkheden en vanuit een informele sfeer. Zelfs de CEO mag je bij de voornaam noemen, gewoon Peter dus.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €4900,- en €7000 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,23 of een NS Business Card.

Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je toekomst.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

[Whitepaper] Mediahuis: Bijna 30 procent van de jongeren overweegt te stoppen met social media

12-07-2024 | 09:57:00
Bijna een derde van de jongeren wordt ongelukkig van social media. Ongeveer eenzelfde percentage overweegt ook om helemaal te stoppen met het gebruik ervan

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.