[Vacatures] Mediahuis zoekt een Sportverslaggever Schager Courant en Helderse Courant

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Sportverslaggever Schager Courant en Helderse Courant

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Sportverslaggever Schager Courant en Helderse Courant

Schager Courant en Helderse Courant zoeken een verslaggever met een grote affiniteit met sport en met liefde voor het schrijven van interviews, achtergrondverhalen, reportages en wedstrijdstukken. Je bent onderdeel van een sportredactie van vijftien verslaggevers, maar kunt goed zelfstandig werken. Je schrijft onder meer over basketbal op het hoogste niveau en over regionale voetbalwedstrijden. Je kunt snel en mobiel werken, vanaf voetbaltribunes en in sportzalen kun je met de laptop op schoot verhalen online zetten.

Dit ga je doen

Samen met sportcollega’s in onze andere regio’s de harten van onze lezers veroveren. Met nieuws, wedstrijdverslagen en reportages. En ook met prachtig geschreven menselijke portretten en interviews. Je bent niet bang om op mensen af te stappen, en helpt ons mee met het versterken van de hechte band met de regio. Je krijgt een werkplek op onze redactie in het centrum van Schagen. 

Dit neem je mee

Je hebt een hart voor sportverslaggeving, een goed gevoel voor nieuws en een fijne pen. Je kunt snel werken, maar je ben ook niet bang om af en toe de diepte in te duiken en je vast te bijten in een goed onderwerp. Je staat open voor journalistieke online vormen, hebt digitale vaardigheden en gevoel voor tekst, taal en beeld. 

Dit hebben we voor jour in huis

Naast een bruto maandsalaris tussen €2500 en €4000 op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed uit te voeren. Daaronder inbegrepen een laptop, I-phone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,23  of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Wij ontvangen graag uiterlijk 14 juni een motivatie, je curriculum vitae en drie artikelen waar je trots op bent in onze digitale brievenbus. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag!

Schager Courant en Helderse Courant zijn edities van het Noordhollands Dagblad, en maken deel uit van de regionale dagbladen van Mediahuis. Noordhollands Dagblad werkt nauw samen met het Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en Leidsch Dagblad. Gezamenlijk hebben deze kranten 166.000 abonnees. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Dat bereik groeit. We werken vanuit tien kantoren in Zuid- en Noord-Holland met 180 journalisten, honderden freelancers en straks wellicht met jou. Bij Schager Courant en Helderse Courant zoeken wij namelijk een Sportverslaggever.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

www.noordhollandsdagblad.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Metro bestaat 25 jaar en lanceert tagline: Waar verhalen nieuws maken

17-06-2024 | 10:29:00
Metro viert het 25-jarig bestaan met (jubileum)verhalen, winacties én de lancering van de tagline: Waar verhalen nieuws maken ’.

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.