Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Sustainability Reporting Manager vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Sustainability Reporting Manager

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Sustainability Reporting Manager

Mediahuis timmert flink aan de weg op het gebied van duurzaamheid. We zien het als onze verantwoordelijkheid om onze sociale, ecologische en financiële doelen op elkaar af te stemmen en zo het succes van onze organisatie op een verantwoorde en duurzame manier te verzekeren.

Met ons Mediahuis IMPACT-programma richten wij ons op 3 focusgebieden: Journalistiek die ertoe doet, ruimte voor talent en de groene transitie. Om het verschil te blijven maken en toekomstige wetgeving te omarmen zetten wij onze deuren dan ook graag wagenwijd open voor een Sustainability Reporting Manager waar we op en mee kunnen rekenen!

Dit ga je doen

Onder de nieuwe EU-richtlijn CSDR wordt het rapporteren van niet-financiële informatie net zo belangrijk als de traditionele financiële verslaggeving. Voor de grootste, beursgenoteerde bedrijven wordt deze richtlijn al van kracht voor het boekjaar 2025; als Europese mediagroep zijn wij vanaf 2025 aan de beurt. De eisen vanuit deze nieuwe richtlijn zijn niet alleen grondig, maar ook breed en specifiek.

Om al onze plannen en prestaties op het gebied van duurzaamheid vanaf boekjaar 2025 actief inzichtelijk te hebben, bouw jij als onze nieuwe collega aan een duurzaam framework.

Dat doe je uiteraard niet alleen, maar in nauwe samenwerking met alle entiteiten en locaties van Mediahuis. Dit betekent dat beperkt en bij voorkeur zo groen mogelijk reizen af en toe noodzakelijk zal zijn.

Je werkt actief aan geautomatiseerde processen waarmee we straks alle gegevens consistent, correct, tijdig en controleerbaar weten te verzamelen. Jij leidt dit proces, met de ondersteuning vanuit Group Communicatie, Legal en Controlling. Daarnaast rapporteer je aan de Group Controlling Manager en in een stippellijn aan de Group Sustainability Manager

Dit neem je mee

Vanuit onze ambitie om straks een grote sprong voorwaarts te maken in onze administratieve organisatie en interne controle versterken wij ons voor deze positie graag met iemand die zich helemaal thuis voelt in de wereld van financiële controle, consolidatie en internationale rapportagestandaarden.

De onderwerpen duurzaamheid en CSRD spreken je enorm aan en je hebt daarboven op bovengemiddelde interesse in alles wat te maken heeft met ESG rapportage.

Dit hebben we voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij een inspirerende en internationale werkomgeving. We zijn de thuisbasis van diverse autonome en cross mediale mediamerken.

Diversiteit omarmen we en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen werken we open en respectvol samen. Onze cultuur biedt ruimte voor nieuwe ideeën en bewegingsvrijheid. Je talent wordt gezien en gewaardeerd, en je krijgt net zoveel energie als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris tussen €4200,- en €6000,- op basis van een 40-urige werkweek, ontvang je de benodigde instrumenten zoals een laptop en iPhone. Dankzij onze hybride werkcultuur kun je een deel van je werkweek vanuit huis werken, met een vergoeding voor thuiswerkdagen.

Voor kantoordagen ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze hebt tussen een kilometervergoeding of een NS Business kaart waarmee je ook in privetijd op kosten van het huis kunt reizen. Kom je met de auto? Ons ruime eigen parkeerterrein biedt plek voor auto's, met of zonder stekker.

Als nieuwe collega heb je onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, zeg maar onze binnenhuisuniversiteit, en bouw je aan je mogelijkheden voor later via ons eigen Mediahuis Pensioenfonds.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HR-scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:00
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief