Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Teamlead Recruitment Marketing vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Teamlead Recruitment Marketing

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Recruitment Marketing Team Lead

In veel huishoudens valt dagelijks de ochtendkrant op de deurmat. Een ogenschijnlijk eenvoudige handeling, maar wij weten beter. Binnen Mediahuis draagt ons onderdeel distributie de verantwoordelijkheid waar het gaat om de bezorging van dagbladen. Van onze eigen titels maar ook van collega-uitgeverijen. En die bezorging bezorgt ons uitdagingen. Want iedereen wil bezorgers. In blauwe of witte bussen of op snelle fietsen. Voor medicijnen, maaltijden, bloemen en boodschappen. En in ons geval voor kranten. Daarom zetten wij onze deuren wagenwijd open voor een teamlead recruitment marketing die van geen (kranten)wijken weet.

Wat ga je doen als Teamlead Recruitment Marketing?

Binnen het team Werving en Behoud ben jij straks degene waar mensen kunnen aankloppen als het gaat om de recruitmentmarketingactiviteiten rondom de werving en binding van onze krantenbezorgers en depothouders door heel Nederland. Dat is een groep die gekenmerkt wordt door schaarste en zoals ook in onze intro al verklapt, de concurrentie voor dit type (bij)baan is meer dan stevig. Je initieert samen met het team (dat bestaat uit 4 collega’s) nieuwe en state-of-the-art wervings- en behoudstrategieën en weet deze initiatieven keer op keer op een effectieve wijze het levenslicht te laten zien. Het is straks mede door jouw creativiteit dat we de ruimte binnen de krapte ontdekken.

Dit neem je mee

Om van deze uitdaging geen krant-a-strofe te maken, zijn wij op zoek naar een echte recruitment specialist. Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring met 'volumewerving' en arbeidscommunicatie. Je weet als geen ander hoe online tools werken en kent de parameters van de offline kanalen. Het is daarbij een grote pré als je al goed bekend bent geraakt met onze doelgroep. Naast uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden zit je altijd lekker hoog in de energie en enthousiasme.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen € 4277,24 en maximaal € 6110,34 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel (06-12459239) of app dan met Roy Spaan, HR Expert Mobiliteit. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.