Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Leidsch Dagblad vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Leidsch Dagblad

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever Leidsch Dagblad

Leidsch Dagblad is op zoek naar een breed inzetbare verslaggever. Invulling van de portefeuille is nog bespreekbaar. We zoeken iemand die een gemeente in de regio kan gaan volgen, of iemand die zich gaat specialiseren in alles dat zich in en rond de universiteit afspeelt.

Wie zijn wij?

Leidsch Dagblad maakt deel uit van de regionale dagbladen van Mediahuis en werkt nauw samen met de Haarlems Dagblad, De Gooi- en Eemlander, IJmuider Courant en Noordhollands Dagblad. Gezamenlijk hebben deze kranten 166.000 abonnees. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Dat bereik groeit. We werken vanuit negen kantoren in Zuid- en Noord-Holland met 180 journalisten, honderden freelancers en straks wellicht met jou.

Wie ben jij?

Je hebt een hart voor regioverslaggeving, een goed gevoel voor nieuws en een fijne pen. Je kunt snel werken, maar je ben ook niet bang om af en toe de diepte in te duiken en je langer vast te bijten in een goed onderwerp. Je staat open voor journalistieke online vormen, hebt digitale vaardigheden en gevoel voor tekst, taal en beeld.

Wat je gaat doen?

Samen met ons de Leidse regio en de harten van onze lezers veroveren. Met nieuws en mooie verhalen over gemeentepolitiek of de wetenschap en over wonen, werken en leven in de stad en de regio. En ook met prachtig geschreven menselijke portretten en interviews. Je bent niet bang om op mensen af te stappen, kunt je ook net wat langer vastbijten in een goed onderwerp en helpt ons mee met het versterken van de hechte band met de regio.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2500 en €3300 op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!  

Wij ontvangen graag uiterlijk 18 april een motivatie, je cv en drie artikelen waar je trots op bent in onze digitale brievenbus. Heb je vragen? Laat dan van je horen! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.