[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Parlement De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Parlement De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar:

Verslaggever Parlement De Telegraaf - Fulltime,Den Haag

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact staat. Ben jij die journalist met een bewezen passie voor politiek? Ons team bestaat uit zes nieuwsgierige en gedreven verslaggevers. Samen vormen wij de parlementaire redactie die vanuit Den Haag de Telegraaf vertegenwoordigt. De Telegraaf bepaalt het gesprek van de dag, ook vanuit Den Haag.

Dit ga je doen

Onze verslaggevers vinden dagelijks inspirerende en vernieuwende invalshoeken om het nieuws vanaf het Binnenhof begrijpelijk en inzichtelijk te delen met de Telegraaflezers. Vanuit een combinatie van portefeuilles vertegenwoordig je als team het gehele spectrum van onderwerpen in politiek Den Haag. Ter aanvulling van dit team zijn wij op zoek naar een parlementair verslaggever.

Als ervaren redacteur bevind jij je dagelijks met een frisse en nieuwsgierige blik in de politieke arena, volg je de politieke discussies en debatten op de voet en spot je juist die verrassende invalshoek waarmee je het nieuws brengt dat onze doelgroep informeert en boeit. Vanuit een crossmediale aanpak breng je het nieuws over de verschillende platformen naar buiten, passende bij relevantie en tempo. Vanuit jouw expertise schakel je tussen verschillende nieuwstempo’s: snel versus verdieping en online versus print.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn;

  • je bent het gezicht en een autoriteit binnen jouw eigen vakgebied, onderhoudt een relevant netwerk en weet relaties op te bouwen die zorgen dat jij het gesprek van de dag mede bepaalt,
  • je weet wat wanneer te publiceren, redigeert je werk en plugt het via de sociale kanalen,
  • je weet niet alleen de politiek te vertalen naar de doelgroep maar voelt ook feilloos wanneer een verhaal direct online te brengen via eigen live feed of te koesteren voor de krant van morgen.

Dit neem je mee

Als netwerker focus je op het opbouwen van sterke relaties en werk je vanuit vertrouwen om mensen aan je te binden. Bij voorkeur beschik je over uitgebreide kennis en ervaring in de werking van (internationale) politiek en politieke stromingen, het is een pré als jij een netwerk in de politieke arena met je meeneemt. Je bent representatief en hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid, waardoor je snel kunt schakelen en aanpassen. Het vermogen om onder tijdsdruk te werken is essentieel, aangezien deze baan zich niet aan standaard kantoortijden houdt.

Dit hebben we voor jour in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende werkomgeving. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen €2957 en maximaal €5387 op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, mobiele telefoon. Voor het woon- werkverkeer ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan kan je een toegangskaart krijgen voor de parkeergarage onder de Tweede Kamer. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

www.telegraaf.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

10-05-2024 | 09:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Corporate Recruiter -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech & Video-redacteur WANT

10-05-2024 | 09:24:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Tech & Video-redacteur -Parttime, WANT

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.