[Vacatures] Mediahuis zoekt een (Video)redacteur entertainment - De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een (Video)redacteur entertainment - De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

(Video)redacteur entertainment - De Telegraaf

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact staat. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via papier, maar ook digitaal door middel van video. Wil jij aan de slag bij een groot landelijk nieuwsmerk, volg jij het nieuws van de sterren op de voet en heb je affiniteit met video? Dan is dit je kans! Wij openen graag onze deuren voor een Videoredacteur entertainment. 

Wat ga je doen als (video)redacteur entertainment

Als Nederland’s meest toonaangevende nieuwsbron staan wij aan de frontlinie van het medialandschap. Als (video)redacteur ben jij verantwoordelijk voor alle online video producties rondom entertainment, je bent een belangrijke spil op onze redactie. Je gaat op jacht naar boeiende verhalen en beeldmateriaal. Van spraakmakende studiogesprekken tot meeslepende reportages, jij bent de verantwoordelijke achter de schermen, en regelmatig ook de avontuurlijke verslaggever ter plaatse. Alles om uiteindelijk zelf het nieuws van context te voorzien, zowel in de studio als op locatie. Jij zorgt ervoor dat alle video’s met een goede kop en begeleidende teksten op de website worden gepubliceerd.

Wat wij in huis willen halen

We zoeken een echte showbizznieuwsjunk voor een fulltime dienstverband. Jouw interesses in entertainment zijn breed; van de laatste break-up van een bekend koppel tot de nieuwe presentator van een tv-programma. Je werkt accuraat en verzint creatieve invalshoeken om het nieuws te verspreiden. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring op het gebied van video. In deze rol ben jij degene die de touwtjes in handen heeft tijdens opnames in onze studio. Bovendien speel je een cruciale rol in het bepalen van het gesprek van de dag.

Dit hebben wij voor jou in huis  

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2.600,- tot ongeveer €4.036,- op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop en iPhone. Voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.     

Mediahuis: één met de samenleving 

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen en we nodigen je uit om jezelf te zijn. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Melvin Sturm, Michiel Hekkens, Job Schokker en Jana Witteman naar Mediahuis

17-05-2024 | 09:42:00
Melvin Sturm, Michiel Hekkens en Job Schokker gaan werken voor de merken Manners en Culy. Jana Witteman breidt haar functie uit als innovatiestrateeg.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data analist Mediahuis Radio

16-05-2024 | 10:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Data analist Mediahuis Radio -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Corporate Recruiter

10-05-2024 | 09:39:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Corporate Recruiter -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech & Video-redacteur WANT

10-05-2024 | 09:24:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Tech & Video-redacteur -Parttime, WANT

Audiohuis met de Kiescast over de EU-verkiezingen

08-05-2024 | 16:16:05
Audiohuis en vijf vrienden zijn gestart met een reeks korte podcasts over de Europese verkiezingen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.