Marketing Report
[Vacatures] Megawatt zoekt een Client Lead vacatures

[Vacatures] Megawatt zoekt een Client Lead

Megawatt is per direct op zoek naar een:

Client Lead

Megawatt Advertising en Digital groeien hard en zijn per direct op zoek naar een talentvolle en energieke Client Lead. Megawatt Advertising, onderdeel van Megawatt Group, is een high-energy creative agency dat concepten oplevert die ertoe doen. Onze expertise; branding-uitdagingen, zoals (her)positionering en het design van een visuele identiteit, merkportfolio-vraagstukken en ontwikkeling van merknamen. Communicatiecampagnes vormen de brandstof van een merk. Wij brengen de boel in beweging met een rake strategie en een krachtig creatief campagne concept. On- en offline. 

Megawatt Digital, onderdeel van Megawatt Group, is een full focus digital agency waar alles in het teken staat van direct en meetbaar resultaat. Door de combinatie van inzicht, creativiteit en bereik behalen we het maximale resultaat voor onze klanten. Een kwestie van online relevant en interessant zijn en blijven; non-stop. That’s how we stay on top of the game. Onze formule? Inzicht x Creativiteit x Bereik = Resultaat!

De baan

Client Leads zijn cruciaal bij Megawatt. Je bent een onderdeel van het account team welke verantwoordelijk is voor de volledige uitrol van campagnes, relatiemanagement en de groei van accounts. Waar nodig voer je samen met externe specialisten specifieke opdrachten uit. Met die specialisten bedoelen we fotografen, copywriters, filmproducenten, productontwerpers et cetera. Daarnaast werk je samen met onze collega bureau Megawatt Fieldmarketing, omdat dit specialisten zijn in hun specifieke vakgebied. Ben jij klaar voor een functie waarin project- en relatiemanagement centraal staat en heb jij oog voor commerciële kansen? Dan zijn wij een match!

Je slaat de brug tussen de klant en de interne organisatie en voelt feilloos aan wat de behoeftes zijn en waar de uitdagingen liggen. Relatiemanagement is dus een groot onderdeel van jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast ben en werk je graag zelfstandig en krijg je de ruimte en vrijheid om in de uitvoering je eigen koers te varen. Zie je kansen om accounts te laten groeien? Grijp ze en maak samen met je collega's het verschil voor opdrachtgevers als Fanta, Vogel’s, H&M, Netflix, Sprite, Mentos en Bavaria. 

Tijd voor een lijstje

 • Je hebt 3 jaar werkervaring binnen de reclame branche;
 • Je bent niet snel onder de indruk van strakke deadlines;
 • Je bent organisatorisch sterk, gedetailleerd en werkt super secuur;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt een voorliefde voor digital, marketing en communicatie;
 • Je bent zelfstandig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht;
 • Je spreek en schrijft, naast Nederlands, ook goed Engels.

 

Wat bieden wij

Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe cool of goed we zijn. Laat ons werk maar voor ons spreken. Waar we wel van houden is energie, gedrevenheid en de nodige humor. Want, de boog staat vaak gespannen maar gelachen wordt er. En veel. Verder;

 • Een uitdagende functie, waar je werkt tussen energieke collega’s die tot op het bot gedreven zijn en altijd gaan voor de winst
 • Een super leerzame functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagingen, contact met klanten en collega’s
 • Een belangrijke rol in de organisatie met veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenregeling en pensioen
 • Werken in een team van 40 collega's dat nationaal en internationaal campagnes ontwikkelt;
 • Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven (Strijp-R) op het terrein van ontwerper en designer Piet Hein Eek.

 

Creativiteit is energie. Het brengt iets teweeg in mensen; het gaat letterlijk en figuurlijk om lading. Om brandstof. Het begint als je plezier hebt in wat je doet; simpelweg omdat je dan meer je best doet. In een positieve sfeer heb je meer oog voor kansen. De vrijheid prikkelt je fantasie. Zo vind je nieuwe wegen; en dat is precies waar ons vak om draait. Energie die je voelt stromen is een teken dat je op de goede weg zit.

Feels good…? Mail dan je cv en motivatie naar join@megawatt.agency, geef duidelijk aan op welke functie je solliciteert.

www.megawatt.agency

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief