Marketing Report
[Vacatures] Megawatt zoekt een Planner Brand & Shopper Activation

[Vacatures] Megawatt zoekt een Planner Brand & Shopper Activation

Megawatt is per direct op zoek naar een:

Planner Brand & Shopper Activation

Megawatt Fieldmarketing groeit en is per direct op zoek naar een energieke planner! Megawatt Fieldmarketing, onderdeel van Megawatt Group, is een full service Fieldmarketing agency in Brand & Shopper Activation. We activate brands door altijd te starten met een magisch creatief concept, de beste locaties en relevante momenten uit te kiezen en een team van energie Superchargers in te zetten. We activate shoppers door het juiste moment in de customer journey te vinden om te activeren. Traffic en sales volgen vanzelf. Klinkt simpel. Is het ook.

De baan

Als planner bij Megawatt Fieldmarketing ben jij (eind)verantwoordelijk voor de volledige planning, uitvoering en afronding van activaties. Samen met de projectmanager en recruiter zorg jij ervoor dat de gehele planning van a tot z klopt. Je legt bij de invulling van de planning de nadruk op het tijdig aangeven van de beschikbaarheid van de superchargers (=promotiemedewerkers) in het planningssysteem, bent aanwezig bij selectiedagen, briefings en op actielocaties én onderhoud je veelvuldig contact met de teamleiders en de promotieteams die voor jou op locatie de uitvoering van de activatie verzorgen. Voor declaraties en verloning (doorgeven gewerkte uren) draai jij je hand ook niet om. Van het inplannen van de chauffeurs en het contact met de opslag tot de de-brief aan de klant. Jij regelt het allemaal.

Tijd voor een lijstje

 • Je mag een starter zijn maar als je al wat werkervaring hebt (bij voorkeur in de Fieldmarketing- of evenementenbranche) dan zijn we helemaal happy.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je bent projectmatig, organisatorisch sterk en werkt secuur
 • Je bent zelfstandig, zelfsturend, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht
 • Je kunt snel inspelen op dagelijks wisselende (klant)vragen en opdrachten
 • Je bent bereid om te investeren in persoonlijke groei (helpen wij bij, natuurlijk)
 • Goede kennis van het MS-Office pakket

 

Wat bieden wij

Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe cool of goed we zijn. Laat ons werk maar voor ons spreken. Waar we wel van houden is energie, gedrevenheid en de nodige humor. Want, de boog staat vaak gespannen maar gelachen wordt er. En veel. Verder;

 • Onbeperkt Vakantiedagen;
 • Maandelijks budget te besteden aan bijvoorbeeld sporten, HelloFresh, Swapfiets en daarnaast nog vele collectieve voordelen;
 • Account bij GoodHabitz en Headspace;
 • Een uitdagende functie, waar je werkt tussen energieke collega’s die tot op het bot gedreven zijn en altijd gaan voor de winst;
 • Een super leerzame functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagingen, contact met klanten en collega’s;
 • Een belangrijke rol in de organisatie met veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenregeling en pensioen;
 • Werken in een team van 50 collega's dat nationaal en internationaal campagnes ontwikkelt;
 • Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven (Strijp-R) op het ultieme hipster-terrein (sorry, not sorry) van ontwerper en designer Piet Hein Eek.

 

And last but not least…

Creativiteit is energie. Het brengt iets teweeg in mensen; het gaat letterlijk en figuurlijk om lading. Om brandstof. Het begint als je plezier hebt in wat je doet; simpelweg omdat je dan meer je best doet. In een positieve sfeer heb je meer oog voor kansen. De vrijheid prikkelt je fantasie. Zo vind je nieuwe wegen; en dat is precies waar ons vak om draait. Energie die je voelt stromen is een teken dat je op de goede weg zit.

Feels good…?

Mail dan je cv en motivatie naar join@megawatt.agency, geef duidelijk aan op welke functie je solliciteert. 

www.megawatt.agency

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief