[Vacatures] MIX zoekt een Sr. Projectmanager

[Vacatures] MIX zoekt een Sr. Projectmanager

MIX is per direct op zoek naar een:

Sr. Projectmanager

Chaotische creatieven zoeken ervaren projectmanager om te zorgen dat shit niet in de fik vliegt.

MIX is een 10-koppig ideeënbureau dat merkstrategieën, identiteiten, campagnes en content ontwikkelt. Dat doen we internationaal voor klanten als Boels Rental, BPD en TechMeUp. Ons portfolio schiet van bouwprojectontwikkelaars naar sportscholen en van uitgevers naar charitatieve instellingen. En weer terug.

We bestaan sinds januari 2021 en houden kantoor op de Spuistraat 35 in Amsterdam. Onze projecten starten middelenvrij, we denken pragmatisch en er moet wel een beetje gelachen worden. We werken immers niet bij de brandweer. 

Oh, en we zijn aangesloten bij het bureaucollectief MakerStreet. Dus ondanks onze bescheiden grootte, hebben we aardig wat executionele slagkracht (executionele is overigens geen woord).

'En nu zoeken jullie dus een projectmanager?'

Ja-haaaa, dat zeggen we toch. Ons team zit vol strategen en creatieven met een groot hart en een nog grotere mond over van alles, maar plannen en coördineren kunnen ze voor geen meter. Dat snappen we zelf gelukkig, maar jij dus ook. Daar hebben we dus hulp bij nodig; hulp die uit de handen moet komen van onze nieuwe projectmanager. Je moet dus iemand zijn die goed gaat op creatieve chaos, daar de nodige rust in kan creëren en zich wil omringen met creatieven.

Hartstikke leuk conversationeel antwoord maar wat doet die projectmanager precies?

Een projectmanager is bij MIX verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en stroomlijnen van projecten. Dat zijn hoofdzakelijk klantprojecten maar ook interne klussen kunnen op je bord belanden. Binnen klantproject ben je ✨client-facing✨ . Samen met de lead vanuit ons strategische en creatieve team vorm je de frontlinie richting de klant. Je maakt de planning, begroting, zet (externe) mensen in, controleert die planning en begroting en communiceert met klanten en interne betrokkenen. 

Dat is, naast heel hard lachen, hoe je je dagen vult. Daarnaast is het belangrijk te begrijpen dat MIX een bureau in ontwikkeling is. Is dat een nette manier om te zeggen dat het soms een gezonde organisatorische warboel is? Ook. Maar wat we met name bedoelen is dat een hoop dingen maakbaar zijn. En dat we verwachten van ieder teamlid dat diegene die maakbaarheid benut. Lees: Als dingen beter kunnen, maak het dan gewoon beter. Niets is in beton gegoten en doorgaans doen we ook maar wat. Dus als zo'n rommelig ritje naar een succesovergoten bestemming je wat lijkt; dan ben jij wellicht de PM-er die we zoeken.

Wat kom je brengen?

We denken dat je een aantal dingen moet hebben en kunnen om deze rol in te vullen. Al kan je het daar altijd mee oneens zijn.

 • +/- 3 jaar ervaring als projectmanager in de marketingindustrie
 • Bureauervaring is een pre
 • Vloeiend Nederlands- én Engelstalig in spraak en schrift
 • Ervaring met het opstellen en bewaken van projectbegrotingen
 • Het talent om je snel nieuwe software eigen te maken
 • Flexibiliteit die past bij een bureau dat twee jaar bestaat
 • Je bent niet stom

 

Wat kom je halen?

 • Contract voor 40 of 32 uur.
 • Bruto maandsalaris obv 40 uur: € 3200,- | € 3700.-
 • Flexibel werkvanafwaarjewilbeleid, inclusief corporate account bij Venu
 • Mogelijkheid om via onze tokenized aandelen mee te delen in de groei.

 

Nou, helemaal overtuigd. Waar teken ik?

Eerst even solliciteren, vanzelfsprekend. Maar je klinkt nu al als een toffe peer. Komt vast goed. Solliciteer hier.

www.workwithmix.com

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.