[Vacatures] NOSUCH zoekt een Senior Projectmanager

[Vacatures] NOSUCH zoekt een Senior Projectmanager

NOSUCH is per direct op zoek naar een:

Senior Projectmanager

Functieomschrijving

Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior Projectmanager. Krijg jij energie van het in perfecte banen leiden van uiteenlopende projecten? Door jouw (bureau)ervaring als account- of projectmanager ben je in staat klanten te adviseren en te binden. Je bent gewend aan de hectiek van een bureau-omgeving. Je stroopt de mouwen op en weet het maximale uit projecten te halen.

Wie zijn wij?

Wij zijn NOSUCH. Een Creative Agency in hartje Rotterdam. Al sinds 2001 vinden wij de unieke kracht van merken en gebruiken we dat als basis voor verbinding met mensen. Bij ons zet je stappen, want hier hebben we alles onder één dak: van positionering, on-site marketing en communicatie, visual identities en impactvolle campagnes tot creatieve content productie en conceptstrategieën. NOSUCH creëert voor haar klanten een merk en de energie die mensen in beweging brengt. Energizing brands, energizing people!

Pak jij de rol?

Als Senior Projectmanager bij NOSUCH ben je uiteraard verantwoordelijk voor het succesvol managen van complexe projecten van start tot finish. Dit alles binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Voor klanten en collega’s ben je het aanspreekpunt, een gedegen sparringpartner en draag je een probleemoplossend vermogen mee. Goed plannen, prioriteren en organiseren is een must. Jij kent je klant door en door en weet waar zij naartoe wil en adviseert hierin. Briefings en debriefing voor campagnes, visual identities, content creatie of corporate aanvragen vertaal jij door naar acties.

Als senior houd je je bezig met de verdeling van het werk binnen het team, je signaleert (proces)verbeteringen en weet deze door te voeren waar mogelijk. Je draagt de verantwoordelijkheid om het team scherp te houden en zorgt voor een optimaal resultaat binnen de gestelde grenzen. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden maak je de meest uiteenlopende projecten tot een succes en weet je jouw meer junior teamleden hierin te begeleiden.

Dit bieden wij:

 • een plek waar je jezelf kunt zijn en waar jij de touwtjes in handen hebt om met jouw passie te ontplooien op professioneel en persoonlijk vlak;
 • een leuk en dynamisch team dat samen het maximale uit elkaar haalt;
 • een omgeving waar je netwerk kan groeien en je mening en ideeën gehoord en gewaardeerd worden;
 • een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden, maar ook voldoende vrijheid in de aanpak;
 • uiteraard een marktconform salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

 

Functievereisten

Ben jij NOSUCH?

Je weet van aanpakken en toont lef, doorzettings- en overtuigingsvermogen. Jij bent de verbindende schakel tussen klant en de creatieve teams en weet op een efficiënte wijze projecten te laten verlopen. Een flexibele instelling en een probleemoplossend vermogen kunnen niet ontbreken. Je behoudt het overzicht, ook in de alledaagse dynamiek en grijpt meerdere projecten aan met energie.

 • Je hebt hbo-niveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, liefst aan bureauzijde.
 • Kennis van het grafische realisatieproces en ervaring met ontwikkelen van online en offline communicatiemiddelen en campagnes is een pre.
 • Je hebt een goed oog voor het beoordelen van creatief, onderscheidend en kwalitatief werk dat bijdraagt aan de doelstellingen van de klant.
 • Je signaleert kansen door te luisteren naar de behoeften van de klant.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden: je bent hierin direct en zegt waar het op staat.
 • Uiteraard heb je een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Je bent woonachtig in Nederland.

 

Kom jij langs voor een lekker bakkie en een goed gesprek? Zodat we kunnen sparren over de mogelijkheden en de NOSUCH aanpak. Solliciteer hier!

www.nosuch.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.