[Vacatures] NRC Media zoekt een Contentmanager branded content

[Vacatures] NRC Media zoekt een Contentmanager branded content

NRC Media is per direct op zoek naar een:

Contentmanager branded content

NRC media maakt branded content voor adverteerders onder het motto ‘Verhalen waar je wijzer van wordt’. Met jouw journalistieke achtergrond produceer je content die aansluit bij de belevingswereld en interesses van de NRC-lezer/-luisteraar die tegelijkertijd past bij de doelstellingen van de adverteerder.

Tijdens de content realisatie ben jij de dagelijkse sparringpartner van onze opdrachtgevers. Je vertaalt concepten in heldere verhaallijnen die zowel de adverteerder als NRC-lezer/-luisteraar blij maken. Ook zorg je ervoor dat de content gemaakt wordt in zijn best mogelijk vorm: wordt het meer journalistiek ingestoken of juist wat commerciëler? Denk je daarbij aan een reeks online verhalen, een pagina of bijlage in de krant en/of een podcast(serie)? Wat het ook wordt: met jouw affiniteit voor zowel het geschreven woord als het gesproken woord zorg je voor een soepel lopend productieproces met als eindresultaat een kwalitatieve, impactvolle én verrassende campagne voor onze klant op de diverse NRC media platforms (audio, krant, online).

Wil jij onze nieuwe collega worden? Dan heb jij: 

 • Alle journalistieke en project management competenties om een content productie (online, offline, audio) van een campagne van begin tot eind succesvol te begeleiden, inclusief eindredactie skills.
 • Een commerciële en ondernemende instelling.
 • Een brede interesse en kun je specialistische kennis je snel eigen maken, bijvoorbeeld op het gebied van de energietransitie, beleggen, mobiliteit of de arbeidsmarkt.
 • Affiniteit met het maken van podcast.
 • Het vermogen om je voorstellen, keuzes en eindresultaten overtuigend te presenteren.
 • Organisatiesensitiviteit: je voelt heel goed aan waar gevoeligheden liggen in de relatie tussen NRC-kwaliteitseisen en wensen van adverteerders. Je communiceert helder en vriendelijk met onze commerciële partners.
 • Altijd de juiste zin en energie om te overleggen en brainstormen met onze branded content director, cliënt leaders en projectmanagers om te komen tot branded content op maat.
 • Een sterk organisatorisch vermogen.
 • Een oog voor het beschikbare budget en ben je gewend dat slim uit te geven en daarbinnen te blijven.
 • Coördinerende kwaliteiten en weet je hoe je een uitgebreid netwerk van freelance journalisten, fotografen, illustratoren, podcastmakers en vormgevers moet aansturen. Je maakt heldere briefings en zorgt dat iedereen zich aan de afspraken en deadlines houdt.
 • Ervaring met werken in een content managementsysteem.

 

Interesse? Solliciteer hier en stuur jou motivatie en CV.

www.nrc.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.