[Vacatures] NRC zoekt een HR-business partner Mediahuis

[Vacatures] NRC zoekt een HR-business partner Mediahuis

NRC is per direct op zoek naar een:

HR-business partner Mediahuis 

Jouw team

Het HR-team bestaat uit een HR-business partner voor de redactie, een HR-beleidsadviseur, twee HR-medewerkers en een HR-directeur. We werken iedere dag met veel plezier en enthousiasme samen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng om HR steviger neer te zetten.

Wat ga je doen als HR-business partner?

Mediahuis NRC opereert in een medialandschap dat in razend tempo verandert en zit zelf ook bepaald niet stil. Dat vraagt wat van onze organisatie en onze mensen. 

Als HR-business partner denk je mee over de veranderingen en wat die betekenen voor onze medewerkers. Je bent sparringpartner voor de business. Of het nu gaat om de ontwikkeling van de teams, over arbeidsvoorwaarden of ziekteverzuim. Ook zit je aan tafel bij de verschillende management teams en geef je vorm aan de ontwikkeling, uitvoering en verdere professionalisering van HR-instrumenten. Een aantal verantwoordelijkheden binnen deze rol zijn:

  • Je stimuleert persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers.
  • Je adviseert over de ontwikkelingen in je vakgebied en hoe deze toe te passen in onze organisatie.
  • Je denkt proactief mee over de verdere ontwikkeling van HR en je bent in staat verandering te initiëren en te begeleiden.
  • Je pakt HR-projecten op en zorgt voor een goede implementatie.
  • Je bewaakt formatieplannen waarbij je oog hebt voor zowel kwantiteit als kwaliteit.

 

Wie ben jij?

Je bent een HR-professional met minimaal vijf jaar ervaring, die plezier haalt uit een allround rol. Je hebt ervaring met verandertrajecten. Je bent een empathische collega die graag het initiatief neemt. Verder heb je uitstekende adviesvaardigheden, ben je flexibel ingesteld en bovenal een leuke collega om mee samen te werken. Je krijgt energie van media en je hebt een brede maatschappelijke belangstelling. Je werkt graag voor een organisatie met een meerwaarde voor de samenleving.

We vinden het belangrijk dat mensen vanuit een diversiteit aan achtergronden en ervaringen een bijdrage leveren aan de organisatie. Bij ons kun je zijn wie je wilt zijn. Want van elkaars verschillen kunnen we leren. Het motto Lux et Libertas (Licht & Vrijheid) maakt deel uit van de beginselen en cultuur van NRC.

Dit is wat wij bieden

Buiten dat de basiszaken prima geregeld zijn (salaris, vakantiedagen, NS Businesscard die je ook privé mag gebruiken, etc.) krijg je een leuke baan (maximaal 32 uur per week) met veel vrijheid en zelfstandigheid om je eigen rol in te vullen. Tegelijkertijd sta je er niet alleen voor en heb je voldoende mensen om je heen om mee te sparren. Je werkt op een inspirerende plek in het hart van Amsterdam op het Rokin met op de 6e etage een dakterras met uitzicht over de stad. Er zijn volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, binnen en buiten de eigen NRC Academie.

Contactgegevens

Bij interesse, solliciteer hier een motivatiebrief en cv. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Désirée Smael, d.smael@nrc.nl, HR-directeur.

www.nrc.nl
www.mediahuis.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.