Marketing Report
[Vacatures] NRC zoekt een Audioproducer vacatures

[Vacatures] NRC zoekt een Audioproducer

NRC is per direct op zoek naar:

Audioproducer

Bij NRC maken we verschillende podcasts: een dagelijkse, een aantal wekelijkse en een aantal series. Als audioproducer werk je nauw samen met de audioredactie om ervoor te zorgen dat het productieproces vlekkeloos verloopt. Je zorgt voor de nodige structuur en biedt ondersteuning bij het maken van de podcasts.

Wat je gaat doen

Als audioproducer ben je de steun en toeverlaat van de audioredactie. Je beheert de planning en bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering daarvan. Dat betekent dat je, samen met de leidinggevenden van de redactie, oog houdt op deadlines en de gestelde financiële kaders. Je doet dit in overleg met de leidinggevenden van de audioredactie. De audioproducer bereidt audioproducties voor en draagt zorg voor de aanwezigheid en werking van de benodigde apparatuur. Je bent het eerste aanspreekpunt als er zaken veranderen of ontbreken. Verder ben je de contactpersoon voor externe leveranciers van software en audiomateriaal. Ook coach je audiomakers waar nodig. Kortom: jij bent de olie die de machine laat draaien.

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar iemand die overzicht kan houden, oog heeft voor detail en snel kan schakelen. Je schrikt niet als door een bepaalde nieuwsontwikkeling een heel schema moet worden omgegooid. Je vindt het leuk om de productie van onze podcasts draaiende te houden door te zorgen voor een goede planning, en kunt meedenken over hoe je een audioproductie het best opzet en welke materialen, mensen en locaties je nodig hebt. Binnen het budget natuurlijk! Verder weet je feilloos te signaleren wanneer er iets moet veranderen in een lopende productie en denk je mee bij vragen vanuit de redactie.

Functie-eisen

  • Affiniteit met journalistiek en nieuwsmedia
  • Ervaring met het maken van roosters/planningen
  • Kennis van administratieve processen
  • Kennis van opnametechniek en het maakproces van audioproducties
  • Een flexibele en proactieve houding ten aanzien van planning en productieproces
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden, zowel in woord als schrift
  • We vinden het belangrijk dat mensen vanuit een diversiteit aan achtergronden en ervaringen een bijdrage leveren aan de redacties.

 

Wat NRC biedt

Buiten dat de basiszaken prima geregeld zijn (salaris, vakantiedagen, NS Businesscard die je ook privé mag gebruiken, etc.) krijg je een leuke baan met veel vrijheid en zelfstandigheid om je eigen rol in te vullen. Tegelijkertijd sta je er niet alleen voor en heb je voldoende mensen om je heen om mee te sparren. Je werkt op een inspirerende plek in het hart van Amsterdam op het Rokin met op de 6e etage een dakterras met uitzicht over de stad en hebt de mogelijkheid om regelmatig vanuit huis te werken. Er zijn volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, binnen en buiten de eigen NRC Academie.

Mediahuis NRC

Je komt te werken bij één van de mooiste mediabedrijven van Nederland: Mediahuis NRC. De uitgever van NRC, nrc.nl en NRC Audio, met meer dan 200 journalisten, een rijke historie, sterke passie en gedrevenheid in het hartje van Amsterdam. Meer dan 80 procent van de inkomsten van NRC komt van de ruim 300.000 abonnees. Het merendeel heeft een digitaal abonnement, vaak in combinatie met de weekendkrant. NRC is een dynamisch mediabedrijf, waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. NRC is onderdeel van Mediahuis.

Contact

Wil je solliciteren? Solliciteer hier met je motivatiebrief en CV toe. Reageren kan tot 1 november 2023. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iddo Havinga, plaatsvervangend chef van de audioredactie, via i.havinga@nrc.nl.

www.nrc.nl
www.mediahuis.nl

Lees ook:

Patricia Veldhuis hoofdredacteur NRC

15-02-2024 | 20:56:00
De redactie van NRC heeft Patricia Veldhuis voorgedragen als hoofdredacteur van NRC. De selectie van de hoofdredacteur geschiedt bij NRC door de redactieraad

[Vacatures] NRC zoekt een Audioredacteur NRC Vandaag

07-02-2024 | 08:20:00
NRC is per direct op zoek naar een Audioredacteur NRC Vandaag 

[Vacatures] NRC zoekt een Online Redacteur

17-01-2024 | 11:55:00
Mediahuis NRC is op zoek naar Online Redacteur

NRC lanceert podcast Japke-d. denkt mee

09-01-2024 | 15:26:00
In Japke-d. denkt mee geeft ze advies over de grote kwesties van ons bestaan.

[Vacatures] NRC zoekt een Hoofdredacteur

14-12-2023 | 07:17:00
Mediahuis NRC is op zoek naar Hoofdredacteur

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.