Marketing Report
[Vacatures] NRC zoekt een Audioredacteur NRC Vandaag vacatures

[Vacatures] NRC zoekt een Audioredacteur NRC Vandaag

NRC is per direct op zoek naar een:

Audioredacteur NRC Vandaag 

Wat ga je doen?

In een team van audioredacteuren en editors werk je samen met onze presentatoren aan de dagelijkse nieuwspodcast NRC Vandaag. Als audioredacteur bij NRC zoek je naar hét verhaal van de dag en produceer, regisseer én monteer je (samen met een ervaren editor) podcastafleveringen.

Waar ben je goed in?

Je bent een audiojournalist met een scherp gevoel voor nieuws, relevantie en de beste manier om een verhaal te vertellen. Je bent organisatorisch sterk, kunt met strakke deadlines werken, weet wat een audioverhaal goed maakt, denkt mee over spannende vertelvormen en kunt sturing geven aan andere journalisten en gasten. Je taalbeheersing is goed, je bent bekend met het (Nederlandse) podcastlandschap en je hebt bij voorkeur ervaring met audio-opname en -montage.

Wat bieden wij?

Een fulltime functie van 38 uur per week verspreid over dag-, avond- en weekenddiensten op de redactie in Amsterdam; een ambitieuze en innovatieve omgeving. Sommige werkzaamheden kun je ook vanuit huis uitvoeren. Je gaat een dienstverband aan van 1 jaar, met optionele verlenging daarna. Als onderdeel van de audioredactie werk je mee aan de ontwikkeling van audiojournalistiek bij NRC en werk je samen met een team van jonge audiojournalisten.

Wie zijn wij?

Je komt te werken bij één van de mooiste mediabedrijven van Nederland: Mediahuis NRC. De uitgever van NRC, nrc.nl en NRC Audio, met meer dan 200 journalisten, een rijke historie, sterke passie en gedrevenheid in het hartje van Amsterdam. Meer dan 80 procent van de inkomsten van NRC komt van de 300.000 abonnees. Het merendeel heeft een digitaal abonnement, vaak in combinatie met de weekendkrant. NRC is een dynamisch mediabedrijf, waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. NRC is onderdeel van Mediahuis.

Wil je solliciteren?

Solliciteer hier of stuur dan voor 26 februari een motivatie, CV en onderstaande opdracht naar solliciteren@nrcmedia.recruitee.com o.v.v. ''Vacature Audioredacteur NRC Vandaag''. Sollicitanten met een diverse achtergrond worden aangemoedigd te solliciteren. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Iddo Havinga (i.havinga@nrc.nl) of Anna Korterink (a.korterink@nrc.nl).

Opdracht

Je motivatiebrief en CV moeten aangevuld worden door een audiofragment van ongeveer twee minuten, gebaseerd op een van onze geschreven verhalen. Kies een artikel op nrc.nl dat jij geschikt zou vinden voor onze dagelijkse podcast en gebruik het stuk om een openingsscène te schrijven én op te nemen. Voeg zowel script als montage (van maximaal twee minuten) bij in je sollicitatiemail, eventueel aangevuld door andere eigen producties inclusief een beschrijving van jouw rol hierin.

www.nrc.nl
www.nrc.nl/vandaag

Lees ook:

Patricia Veldhuis hoofdredacteur NRC

15-02-2024 | 20:56:00
De redactie van NRC heeft Patricia Veldhuis voorgedragen als hoofdredacteur van NRC. De selectie van de hoofdredacteur geschiedt bij NRC door de redactieraad

[Vacatures] NRC zoekt een Online Redacteur

17-01-2024 | 11:55:00
Mediahuis NRC is op zoek naar Online Redacteur

NRC lanceert podcast Japke-d. denkt mee

09-01-2024 | 15:26:00
In Japke-d. denkt mee geeft ze advies over de grote kwesties van ons bestaan.

[Vacatures] NRC zoekt een Hoofdredacteur

14-12-2023 | 07:17:00
Mediahuis NRC is op zoek naar Hoofdredacteur

[Vacatures] NRC zoekt een Projectmanager Klantenservice

26-10-2023 | 10:56:00
Mediahuis NRC is op zoek naar Innovatieve en verbindende Projectmanager Klantenservice

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.