Marketing Report
[Vacatures] Pinchhitters zoekt een Campagne en Creatief Stagiair vacatures

[Vacatures] Pinchhitters zoekt een Campagne en Creatief Stagiair

Pinchhitters is per direct op zoek naar een:

Campagne en Creatief Stagiair

Zoek jij meer scoringsdrift tijdens je studie? Scoor dan een stage bij Pinchhitters! Vanaf augustus/september hebben wij 2 plekken vrij in ons team;

Als stagiair campagneteam krijg je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in een dynamische scale-up. Je zult betrokken zijn bij verschillende campagnes voor A-merken en retailers, terwijl je ondersteuning biedt aan onze campagnemanagers. Krijg intern en extern het publiek op de banken en leer meer over projectmanagement, strategie en de nieuwste locatiegerichte advertentietechnologiën.

Als creatief stagiair bij Pinchhitters ga jij met een frisse geest en onbevangen creativiteit een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van impactvolle campagnes. Daarbij leer je met de nieuwste advertentietechnieken te werken, waaronder Smart Location Targeting. Je schakelt direct met ervaren ondernemers en scoort nieuwe vaardigheden op het gebied van creatief denken, commerciële copywriting en strategische inzet van digitale campagnes.

Wat bieden wij:

  • Een creatieve en inspirerende werkomgeving in Amsterdam
  • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei.
  • Werk direct mee op impactvolle campagnes voor klanten als Natuurmonumenten, BaByliss en Intertoys.

 

Ben je enthousiast geworden over een van deze stageplekken? Laat het ons weten via een mailtje naar robbert@pinchhitters!

www.pinchhitters.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief