[Vacatures] Qmusic zoekt een Accountmanager Branded Content

[Vacatures] Qmusic zoekt een Accountmanager Branded Content

Qmusic is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Branded Content

Heb je een passie voor radio en vind je het leuk om merken te koppelen aan de content van Qmusic? Zit je graag bij adverteerders aan tafel en zie jij meteen content mogelijkheden die aansluiten bij hun vraag? Ben jij leergierig en zie jij jezelf in een creatieve commerciële rol binnen ons team? Dan zijn wij bij Qmusic op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als Accountmanager Branded Content ga je aan de slag om merken te koppelen aan alle vaste proposities van Qmusic. Denk daarbij aan Het Foute Uur, de Q-escape room of Het Slimste Bedrijf van Nederland. Jij kunt de programmering van Qmusic dromen, weet waar de programma's voor staan en ziet waar mogelijkheden zijn om een merk te koppelen aan huidige en/of nieuwe content. Daarbij werk je als onderdeel van het sales team nauw samen met andere afdelingen en ben je veel op pad om adverteerders te enthousiasmeren.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Contact leggen met nieuwe of niet radio adverteerders en zoeken naar (creatieve) mogelijkheden om ze te kunnen benaderen;
 • Commerciële voorstellen uitwerken en in staat zijn te onderhandelen, voorstellen goed te toelichten en te onderbouwen;
 • Pro-actief collega's chasen over de jaarplanning en duidelijk op je vizier hebben aan welke proposities en merk gekoppeld kan worden. Je hebt een duidelijk beeld hoe de jaarplanning eruit komt te zien en in staat zijn vooruit te denken is een must.
 • Totaaloverzicht hebben (campagne management) en houden van nog te verkopen proposities, van de voorstellen die uitstaan, campagnes die live zijn of gaan en concepten die nog opgeleverd moeten worden.

 

Als intern en extern aanspreekpunt ben je verantwoordelijk voor de administratieve en contractuele afhandeling van verkochte branded content projecten en zorg je voor een optimale debrief aan interne stakeholders. Je bent een spin in het web en bewaakt nauwgezet de planningen en rapporteert proactief over de voortgang van branded content campagnes. Daarnaast ben je ondersteunend aan de Manager Branded Content.

Wie zijn wij

Met circa 85 man sterk wordt er gewerkt aan dé grootste radiozenders van Nederland. Met ons snelgroeiend digitaal radio portfolio gaan we ons bereik nog verder vergroten. We hebben een dynamische omgeving en zijn een platte organisatie. Jij komt te werken in een team van 15 collega’s, waarin jij samen met het accountteam de markt bewerkt. Dit accountteam bestaat uit 7 accountmanagers en 1 branded content manager die samen de mediabureaus en adverteerders servicen op het gebied van spot en branded content.

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • interessante bonusregeling;
 • een laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • 8 procent vakantiegeld en daarbovenop 4 procent persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Jij bent de ideale kandidaat als je het volgende meeneemt

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie als campagne- / accountmanager, idealiter in een creatieve of commerciële omgeving;
 • kennis van de (radio)markt is een pré;
 • sterke commerciële vaardigheden, doorzettingsvermogen en een winnaarsmentaliteit;
 • rijbewijs B.

 

Qmusic is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Heb je direct zin om aan de slag te gaan?

Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Anne Marie beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar annemarie.vink@qmusic.nl.

www.qmusic.nl
www.dpgmediagroup.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.