[Vacatures] Qmusic zoekt een Accountmanager Direct Clients

[Vacatures] Qmusic zoekt een Accountmanager Direct Clients

Qmusic is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Direct Clients

Ben jij bekend met de mediabranche, commercieel gedreven en een echte netwerker? Word jij enthousiast van het genereren van new business maar ook het beheren en uitbouwen van onze relaties? Dan zijn wij bij Qmusic op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Direct Clients houd jij je bezig met het opbouwen, in stand houden en proactief bewerken van een (potentieel) adverteerders netwerk. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor jouw eigen business, een kleine ondernemer onder ons dak. Zo ga je zelf een plan opstellen, bewaak je gedurende het jaar de omzetcijfers en weet je precies welke actiepunten je op moet pakken om de gestelde doelen te behalen.

Je onderhoudt bestaande relaties en benadert potentiële leads om het klantenbestand uit te breiden. Met jouw commerciële ervaring en kennis van de mediamarkt weet je hoe je radio vreemde adverteerders (of niet Qmusic radio adverteerders) moet enthousiasmeren om het eerste gesprek met jou aan te gaan. Daarnaast:

 • ondersteun je in het bedenken van salesacties;
 • breng je adverteerders op de hoogte van geplande campagnes;
 • rapporteert afspraken, contracten en contactinformatie in het CRM systeem.

 

Wie zijn wij?

Met ongeveer 100 man sterk wordt er gewerkt aan dé grootste radiozenders van Nederland. Met een extra FM frequentie voor een nieuw landelijk radiostation en door ons snelgroeiend digitaal radio portfolio, gaan we ons bereik nog verder vergroten. We hebben een dynamische omgeving en zijn een platte organisatie. Jij komt te werken in een team van 20 collega’s, waarin jij samen met het accountteam de markt bewerkt. Dit accountteam bestaat uit 8 accountmanagers en 2 branded content (account)managers die samen de mediabureaus en adverteerders servicen op het gebied van spot en branded content.

Wij bieden jou:

 • een goed salaris, passend bij jouw ervaring;
 • interessante bonusregeling;
 • auto van de zaak;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Functie eisen:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële (media) omgeving en een netwerk binnen media;
 • kennis van de (radio)markt is een pré;
 • sterke commerciële vaardigheden, doorzettingsvermogen en een winnaarsmentaliteit;
 • rijbewijs B.

 

Qmusic is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. 

www.qmusic.nl
www.dpgmediagroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Grow by DPG Media] Radiocampagne zorgt voor stijging bekendheid Tikkie

08-05-2024 | 06:00:00
Met een radiocampagne, die QMusic voor ABN AMRO ontwikkelde, werd de doelgroep van de Groepie-propositie in de Tikkie-app bereikt en in beweging gebracht

[Onderzoek] DPG Media/Mindshare: optimale contactfrequentie voor radiocommercials 3 tot 6 keer

16-02-2024 | 00:40:00
Een contactfrequentie van 3 tot 6 keer is optimaal voor het realiseren van impact op herkenning. Dit blijkt uit een door Mindshare (GroupM/WPP) uitgevoerd onderzoek in opdracht van DPG Media Radio onder 2.2327 respondenten van 20 tot 54 jaar

VCR benoemt Robert Bernink tot voorzitter

19-01-2024 | 23:43:00
Robert Bernink, algemeen directeur radio van DPG Media, is benoemd tot de voorzitter van de Vereniging Commerciële Radio (VCR). Hij volgt hiermee per direct Paul Römer op, die per 1 mei 2024 vertrekt als Managing Director radio & tv bij Talpa Network

Radio50 2024 opnieuw aangevoerd door Dave Minneboo

08-12-2023 | 10:13:00
Dave Minneboo is ook in de Radio50 van 2024 het meest invloedrijk in de radiowereld. Op 1 juli 2022 maakte hij de overstap naar Talpa Network vanuit Qmusic, waar hij radiodirecteur was

[Vacatures] DPG Media zoekt Accountmanager Direct Clients - Qmusic

06-11-2023 | 12:28:00
DPG Media is per direct op zoek naar Accountmanager Direct Clients - Qmusic

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.