[Vacatures] Qmusic zoekt een Junior Traffic & Planning Executive

[Vacatures] Qmusic zoekt een Junior Traffic & Planning Executive

Qmusic is per direct op zoek naar een:

Junior Traffic & Planning Executive

Ga jij secuur te werk en houd je ervan zaken op orde te brengen? Ben je graag de spin in het web, werkzaam binnen een team maar geniet je er ook van zelfstandig aan de slag te kunnen? Ben je daarnaast ook nog eens communicatief sterk en krijg je er energie van om met klanten in contact te staan? Dan kan de functie als Traffic & Planning Executive bij Qmusic zomaar dé baan voor jou zijn! 

Wat ga je doen 

Als Traffic & Planning Executive ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de planning & traffic activiteiten en de financiële administratie van de zendtijd aanvragen. Jij zorgt er dus voor dat de commercials op het juiste moment worden uitgezonden. In deze positie werk je nauw samen met je collega’s van sales en onderhoud je het contact met de mediabureaus en adverteerders. Als geboren multitasker kan jij snel schakelen en zorg je ervoor dat de uitvoering van de aanvraag vlekkeloos verloopt. Verder:

 • houd jij je dagelijks bezig met het plannen van commercials, een cruciaal onderdeel van het proces voor het succes van onze radiocampagnes;
 • zorg je voor de financiële administratie en facturatie van de campagnes;
 • ondersteun je bij het uitvoeren van sales gerelateerde activiteiten.

 

Wie zijn wij

Met 75 man sterk wordt er gewerkt aan dé grootste radiozenders van Nederland. Met ons snelgroeiend digitaal radio portfolio gaan we ons bereik nog verder vergroten. We hebben een dynamische omgeving en zijn een platte organisatie. Je maakt onderdeel uit van het sales team en bent samen met 4 andere collega’s verantwoordelijk voor het complete Traffic & Planning proces.

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.   

 

Functie eisen

 • MBO diploma op zak, HBO werkniveau;
 • kennis van Microsoft Office (Word & Excel);
 • je werkt nauwkeurig en bent klant- en resultaatgericht;
 • ervaring in een vergelijkbare ondersteunende functie is een pré;
 • een goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal.

 

Qmusic is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken 

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.   

www.qmusic.nl
www.dpgmediagroup.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.