[Vacatures] Qmusic zoekt een Nieuwsproducer Mattie & Marieke

[Vacatures] Qmusic zoekt een Nieuwsproducer Mattie & Marieke

Qmusic is per direct op zoek naar een:

Nieuwsproducer Mattie & Marieke

Ben jij de hele dag met nieuws bezig? Wil je werken bij dé ochtendshow van Nederland? Mattie & Marieke zoeken een ervaren nieuwsproducer. Kom jij ons redactieteam versterken? Reageer dan snel! 

Wat ga je doen 

In deze uitdagende rol maak je deel uit van het redactionele nieuwsteam van Qmusic en denk je mee over hoe wij het nieuws op de radio brengen. Je start iedere ochtend om 05.00 uur samen met nieuwslezer Anne-Marie Rozing. Je bent medeverantwoordelijk voor de nieuwsselectie, het knippen van relevante quotes, het schrijven van berichten en de nieuwsplanning op korte en lange termijn. 

Ook ben je tijdens de show de sparringpartner voor het nieuwsteam als het gaat om diverse onderwerpen en inspireer je jouw collega’s met relevant nieuws. Na afloop van de show ben je medeverantwoordelijk voor de (inhoudelijke) voorbereiding van de volgende bulletins op zender. 

Nog even over Qmusic. Q is een dynamisch en energiek bedrijf waar het draait om radio, muziek en entertainment. Sinds de oprichting in 2005 is Qmusic uitgegroeid tot het grootste radiostation van Nederland. We willen elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van onze luisteraar. Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic en alle collega's werken vanuit dezelfde waarden; we zijn positief, authentiek, creatief, spontaan en halen het maximale uit iedere dag. 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat? 

Voor deze rol zoeken we iemand die ruime ervaring heeft opgedaan bij een nieuwsmedium. Ervaring bij een radioprogramma met de focus op nieuws & actualiteiten is hierbij een pré! Je hebt een eigen (nieuws-)netwerk en je hebt een goed gevoel voor onderwerpen die leven bij onze luisteraars. Je bent een echte teamplayer, houdt van humor en ’s ochtends om 5.00 beginnen is voor jou geen enkel probleem! Verder: 

  • werk je graag zelfstandig en met strakke deadlines;
  • ben je communicatief sterk en kan je tegen een stootje;
  • ben je 36 uur per week beschikbaar. 

 

Qmusic is onderdeel van DPG Media. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat DPG Media open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. 

Wij bieden jou: 

  • Een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een werkplek bij een jong en dynamisch radiobedrijf;
  • Een werkweek die geen dag hetzelfde zal zijn;
  • Leuke sfeer en een hoop lol en 24/7 de gaafste radio ;-) 

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken 

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma's, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. 

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega's te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. 

Solliciteren, en dan? 

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als nieuwsredacteur bij Mattie & Marieke? Reageer dan door een mail te sturen naar julien.dom@persgroep.net o.v.v. ‘Vacature nieuwsproducer Qmusic’ met daarin je motivatie en je CV. Doe het voor vrijdag 23 december, dan kunnen we snel verder praten. 

www.qmusic.nl
www.dpgmediagroup.com

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.