[Vacatures] Reputations zoekt een Trafficmanager (32/40 uur)

[Vacatures] Reputations zoekt een Trafficmanager (32/40 uur)

Reputations is per direct op zoek naar een:

Trafficmanager (32/40 uur) 

Je loopt het centraal station van Utrecht uit en stapt een halve minuut later Creative Valley binnen. Op de bovenste verdieping vind je Reputations, het nieuwsgierigste contentbureau van Nederland en onderdeel van MarketResponse, toonaangevend in insights-driven marketing.  

Hier zijn de mensen met wie je spraakmakende en effectieve ontwerpen, content en campagnes bedenkt en maakt. Hier kun je regelen, schakelen, plannen en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat kan ook thuis natuurlijk, maar Creative Valley en zeker de verdieping van MarketResponse zijn lekker inspirerend en dynamisch. En we hebben een goed restaurant voor lunch & borrel.  

Wat ga je doen?

Als traffic- en productiemanager (3 à 5 jaar ervaring noodzakelijk) ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie van onze projecten en ben je de schakel tussen klant, leveranciers, freelancers en onze creatieve afdelingen. Je werkt gestructureerd, maar je schrikt er niet van als het zoveelste ‘spoedje’ je dagschema op zijn kop zet. Met een helicopterview stem je de verschillende werkzaamheden op elkaar af en zet je mensen graag op de juiste plaats. Ook heb je een rol in de projectadministratie (wij werken met Gripp) en de agendering.

Waar kom je terecht?

Bij Reputations werk je voor aansprekende klanten. Je maakt deel uit van een hecht en leuk team dat scoort met content – twee keer prijswinnaar op de Grand Prix Contentmarketing. Je bent ook onderdeel van een grootheid in insights-driven marketing, MarketResponse, met in totaal bijna 100 mensen.  

Kijk op onze website of het werk, de plek en de mensen je aanspreken. Beter nog: stuur je CV en brief naar Fred van Schaik, f.vanschaik@reputations.nl.

www.reputations.nl
www.marketresponse.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Blog] Marline Polman (MarketResponse): De weg naar een klantvriendelijke strategie is een verandertraject

20-06-2024 | 12:41:00
Tevreden klanten hebben een positieve impact op medewerkerstevredenheid, winstgevendheid en de continuïteit van je bedrijf

De Klantvriendelijkste Bedrijven van Nederland 2024 met Efteling op 1

15-05-2024 | 09:43:00
De Efteling is in 2024 het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Dat heeft MarketResponse bekendgemaakt tijdens het kennisevenement One size fits all

Nog 50 kanshebbers voor het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2024

10-04-2024 | 17:42:00
Vijftig van de ruim driehonderd onderzochte organisaties zitten in de race om uitgeroepen te worden tot het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2024.

[Vacatures] MarketResponse zoekt een Senior Kwalitatieve Research Consultant / Teamleider

10-04-2024 | 08:54:00
MarketResponse is per direct op zoek naar een Senior Kwalitatieve Research Consultant / Teamleider

[Vacatures] MarketResponse zoekt een Data Consultant

10-04-2024 | 07:29:00
MarketResponse is per direct op zoek naar een Data Consultant

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.